Lösenord

lördag, april 06, 2019

Upp på gräsrefugen för att han älskar mig

Håhåjaja, det blev en fredag även denna vecka. Jag hade (som hela veckan) svinsvårt att ta mig ur sängen. Jag och Emil låg och snoozade, och gosade så pass att Emil blev sen till jobbet.

Tur att jag inte har några fasta arbetstider. Mitt första besök var inbokat klockan 10, så jag hade egentligen ingen stress, utan valde att promenera till jobbet i all ro. Emil skulle ta bilen så fort han gjort sig i ordning.

När jag gick mot jobbet såg jag Emil komma med bilen bakom mig, han körde upp på gräsrefugen framför mig och vevade ned rutan. "Ville bara säga att jag älskar dig!" sade han, och jag lutade mig skrattandes in genom fönstret och gav honom en kyss. "Vad romantisk du är, parkerar bilen här mitt på gångbanan för att säga det..!" tillade jag.

Han brummade iväg och jag fortsatte min promenad till jobbet.


Jag tog en omväg över ån, och sedan in i skogen. Där hade fåglarna en hel vårkonsert för mig, där de kvittrade som i acapella.


Så oerhört rogivande! Det var en så härlig fredagsmorgon, med solen som strilade in genom trädgrenarna och lyste upp all sten och moss. Och det fantastiska kvittrandet!

När jag kom ut ur skogen hittade jag en fin K-brunn. Går alltid på alla K-brunnar jag hittar, för de får mig att tänka på mig och Emil. Och kärlek rent generellt.


Stämplade in klockan 08:30 (och jag som vanligtvis är på plats redan klockan 7!) och selfie:ade mig på kontoret.


Hade dessutom smugit förbi ICA och handlat en flaska cola till Malin och en pepsi till mig, för att fira att det är fredag! På bilden till höger nedan skådar ni vårt personalkök med utsikt från sjätte våningen.


Under lunchen satt jag och Malin ute och solade oss på balkongen. (och fotade varandra exakt samtidigt). Pepsin kom väl till användning.


Besöken rullade på, och snart var arbetsdagen avklarad. Kändes som en vansinnigt framgångsrik och trevlig dag på jobbet, måste jag erkänna.


Traskade hem i det vackra vädret och visste vad jag hade att se fram emot: fredagsmys med glass, och nybäddad säng (med nyinköpta sängkläder, SVINDYRA, i bomullssatin!).


För idag råkade det vara städ-fredag! Vanligtvis städar vi aldrig på fredagar, men nu hade vi finbesök (Christer!) som skulle komma på lördagen, och då tänkte vi ta itu med det. Jag hade redan bäddat om, vi hade dragit en tvätt, jag hängde och vikte in tvätt i garderoben, Emil dammade och dammsög och jag plockade undan samt skurade golven.


Alltså känsan av ett *helt rent hem*........ VIDRIGT skönt, om jag får vara så grov i mun. Traska omkring barfota och bara känna reeeeent. Luften är ren, golvet är rent, ja, till och med under kuddarna i soffan är det rent!


Efter städningen lade vi oss belönande i soffan och pustade ut. Emil hade fått tips av en kompis att de nya habanero cheese från MAX var riktigt vassa, så han åkte och hämtade upp en påse. De var helt röda - som chili (duuuh).


Men så pass starka (enligt Emil) att jag inte vågade prova. Men vad jag deFiNiTiVT ville testa - det var den nya Magnum-glassen som vi hittat i butik dagarna innan. ÄNTLIGEN! "Denna kan bli en contender (ja, jag är lite irriterande svengelsk sådär) till Double Salted Caramel", sade jag... "Den kan till och med vara godare?!". 


Emil trodde mig inte riktigt, för han är riktigt torsk på den andra nya Magnum... Men det visade sig bli en helomvändning, och vi höll dessutom inte med varandra! (Stay tuned for the review!).

Vi tittade på Wahlgrens Värld som vi missat dagen innan, ett sista PH, och sedan lade jag mig och läste bok medan Emil tittade ikapp youtube i vardagsrummet. När vi somnade hade jag en så harmonisk, lycklig känsla i kroppen. Dagen hade liksom varit helbra - rakt igenom.

Hur var er fredag?

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)