Lösenord

onsdag, april 03, 2019

Första april med morotssoppa

Död efter nattens bristfälliga sömn (dumma sommartid) slet jag och Emil upp oss ur sängen, jag fick skjuts till jobbet (pga minusgrader, är det ett aprilskämt eller?) och sedan dukade jag upp en måndagsfrukost för mina korridorskamrater.

Det blev rågfrallor, havrefrallor, småfranska och danskt rågbröd med lite annat smått och gott. 


Frukosten blev mycket uppskattad av mitt sällskap, så jag skröt lite på snapchat.


Efter en lång frukost så återgick jag till skrivbordet, ringde de samtal som behövde göras och förberedde inför dagens möte, konsultation och besök. 


Oj, vad dagen flöt på snabbt. Möte, lunch, konsultation och så besök, tjoff! Klockan var fem, och jag avslutade dagen, stämplade ut och mötte Emil på Friskis & Svettis.

Efter tre månaders uppehåll från gymmet var han äntligen tillbaka. Medan jag körde mitt danspass gick han på löpbandet (kanske var han mest där för att skydda mig från den där snubben som brukar stöta på mig?), och vid 18:30 var vi klara.

Väl hemma och rena värmde jag på morotssoppan, vi skivade upp sirapslimpa och så slog vi oss ned till bords.


ALLTSÅ SÅ GOTT. Jag lovar att det är den godaste soppa jag ätit. Och receptet var superlätt - jag improviserade ihop något med gul lök, vitlök, morötter, buljong, spiskummin, chiliflakes och kokosflingor, sedan mixade och i med ett paket gräddfil. Salt och peppar och klart! Min godaste soppa.


Tog flera portioner och var toknöjd. 

Sedan lade vi oss i soffan, kopplade in datorn och klickade oss in på svtplay.


Såg på Bonusfamiljen och sen var vi båda helt slut. Sommartid, ni vet.

Faktum är dock att jag inte var med om ett enda aprilskämt (förutom de jag hörde talas om på jobbet). Var ni med om något?

4 kommentarer :

  1. Jag lurade Rasmus med hjälp av anonymsms.se hehehe. Jag skickade ett sms till honom där det stod ungefär "vi har upptäckt en differens i ditt inkomstår för 2018, nytt totalbelopp att betala tillbaka är 19 875,57 SEK. Var god logga in på Skatteverkets hemsida och godkänn din deklaration på nytt", och så angav jag Skatteverkets telefonnummer som avsändare.

    Stackaren fick PANIK hahaha. Han slängde på luren för sin mamma (som han pratade med just då), halvskrek och höll på att ringa upp Skatteverket när jag bröt ihop och erkände. Det var fantastiskt. :-))))

    SvaraRadera
    Svar
    1. HAHHAHAHAHAHA ÅH vad roligt!!

      Radera
    2. HAHAH, alltså copy-paste på Saras kommentar!!!
      HUR KUL?!?! Får jag kopiera det till nästa år???

      Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)