Lösenord

torsdag, januari 03, 2019

Han gör det lätt för mig att leva

Jag känner mig så vansinnigt lyckligt lottad just nu. Jag skall berätta.


I förrgår kände jag mig lite nedstämd. Nyårsledigheten började ta slut, Emil hade tillbringat större delen av dagen med tv-spel, jag kände mig lätt rastlös och uttråkad, jag var inte sugen på att behöva vakna tidigt dagen efter, jag fruktade ett otroligt belastande besök som jag bokat in till nästkommande dag...

Emil kommer in till mig i sovrummet. Pussar på mig och säger att han vill inte att jag ska vara låg. Han ber om att få hitta på någonting med mig dagen efter. Några sekunder senare har han bokat biobiljetter till nästkommande kväll.

Vi hinner hem från jobbet för att äta innan bion skall börja. Jag har kokat rökt vildsvinsgryta med rotfrukter och rödvin. Det smakar så gott, och han berömmer mig för det.

När vi hoppar in i bilen för att åka mot bion så ber Emil mig kika i baksätet. Där har han gömt en påse, och i påsen finner jag en stor godispåse, baconsnacks och pepsi max. Jag hade inte alls förväntat mig att vi skulle lyxa till det så pass.

Jag blir jätteglad, studsar i mitt säte och pussar på honom.

Filmen var inte bra, men att vara där, dela på en godispåse och baconsnacks, hålla hand och stundvis blicka över på honom och se honom möta min blick.... det var bra. Det var mer än bra.

Väl hemma, samma tidpunkt som kvällen innan, så ligger jag lutad mot honom, gräver in armen under hans och gnuggar kindbenet mot hans axel. "Jag är så lycklig" säger jag. "Att du är min och att du alltid vill få mig på bra humör."

"Jag vill alltid att du ska må bra, hjärtat." svarar han.

Tänk, vad han gör det lätt för mig att leva.

14 kommentarer :

  1. Vad fint med sån visad omtanke! :)

    SvaraRadera
  2. ♡♡♡♡ på detta inlägg!
    //Em

    SvaraRadera
  3. <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 så fint!

    SvaraRadera
  4. Ni är så fina mot varandra <3 Känns det bättre nu förresten? Är du mindre låg idag? <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Awww.. Vad fint att du frågar! Ja, det känns som att en vikt har lättat från mitt bröst sedan jag blev klar med det tuffa besöket. Och sen att Emil var så gullig mot mig, det hjälpte verkligen till att trösta <3 Det känns tio gånger bättre idag, jag har fått nya krafter!

      Radera
  5. Alla borde ha både en Emelie och en Emil i sitt liv! ;* man kan väll säga att jag har det? Typ i hemlis? Blir hursom alltid lika glad av att läsa om er två och hur fina ni är mot varandra! Skönt att du mådde bättre efter besöket <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. KLART du har! Och jag har en Petra <3333

      Radera
  6. Men finaste Emil <3 <3 <3
    //U

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)