Lösenord

måndag, januari 14, 2019

Glassrecension: Lohilo Chocolate Brownie

Tredje smaken ut för recension! Detta var Emils val av glass, och den sista i vårt urval.

Lohilo Chocolate Brownie


Smak: 5/10
Chokladglassen har jag inget att säga emot. Den är GOD, till och med. Smakar varken trä eller kartong, utan som riktig chokladglass. Browniebitarna däremot... Är det krutonger som mjuknat? Tycker varken de smakar mycket choklad eller sött, och dessutom är de redigt torra.

Utseende: 1/5
Samma sak som med cookie dough-glassen från Lohilo - har de bara kastat på browniebitarna sådär i ett hörn? Är det meningen?

Tillgänglighet: 3/5
Finns i de flesta stormarknader, men svårare att hitta i mindre butiker.

Upplevelse: 4/10
Mycket bättre än cookie-dough-glassen, måste sägas, men inte på samma nivå som banana-split-glassen. De hade kunnat klara det galant med enbart chokladglassen, men genom att ha tillsatt browniebitarna så förstörs upplevelsen många hack nedåt. Varför var de tvungna att ha de torra brödkuberna med i kartongen? Med deras chokladsås hade glassen kunnat bli något!

Totalt: 13/30

5 kommentarer :

  1. Alltså, nä... Jag har testat en del av alla "proteinglassar", "nyttiga glassar med mindre kalorier","sockerfria glassar". Samma sak med godis, choklad, kakor, chips. Och det ÄR fan inte gott. Har kommit fram till att antingen så står jag över onyttigheter helt, eller så ska det vara the real deal med socker, smör, grädde, transfetter eller annat som hör till. (Men det är såklart kul att läsa glassrencensioner!)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du har ju helt rätt i det. Det går liksom inte att mäta sig.... Trots det så smyger min nyfikenhet fram vid nyheter i frysdisken, för tänk - en dag KANSKE det finns något som inte är för bra för att vara sant!!!

      Radera
    2. Lova att du säger till den dagen!!

      Radera
  2. Prova double chocolate!! Min favorit-lohilo, chokladglassen i denna med chokladsås istället för dom torra bitarna! Extra gott med en nypa flingsalt på toppen hehe :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. DEN ÄR TESTAD OCH SKALL RECENSERAS!! :D

      Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)