Lösenord

tisdag, december 11, 2018

- Kottis, lär känna Raffe.

Nu när vinterrugget börjat krypa in - allra särskilt på jobbet, där de är lite sena med att vrida upp centralvärmen. I och med detta har Kottis fått följa med till jobbet, och åkt sina dagliga mikrovågsugnsturer varannan timme. Jag har fått många skrattande kommentarer av kollegor när jag går runt med ett gosedjur på höften, men som tur är så kommer jag som barnpsykolog undan med det..!

Men, i och med att Kottis huserat på jobbet, så har jag känt mig tvungen att skaffa en ersättare. Annars finns det ju ingen Kottis hemma (och jag orkar inte släpa den veteklumpen fram och tillbaka varje morgon/eftermiddag!).

För att följa giraff-temat jag har i mitt kontor så fick Kottis säga hej till giraffen Raffe!

- Hej, Raffe!


199:- fattigare men en hel värmegiraff rikare. Han är alldeles mjuk och len och gosig - till skillnad från Kottis som är lite skavd och nött i kanterna (efter två års regelbundet bruk).


Däremot skall jag inte hymla med att jag blivit lite förolämpad av mina kollegors kommentarer. De har råkat kalla Kottis för "nalle" flera gånger, och allra senast har Raffe blivit kallad en "ko" av två olika personer. #kränkt

Det ser man väl att det är en igelkott och en giraff?! 

I vilket fall som helst, en snabb switcharoo och Kottis fick komma hem igen. Raffes nya hem är på jobbet, med alla andra giraffbilder och giraffdjur.

4 kommentarer :

  1. Smart! Vart köper du sånna? 👌

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bluebox! Supersmidigt och finns i massor av olika varianter. Finns på flera andra webbsidor också, så det är bara att googla :)

      Radera
  2. Ååå jag behöver också en vetenalle!!! Måste skaffa det!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gör det!! Det kommer bli din bästa vän och följeslagare! *hjärtögon*

      Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)