Lösenord

fredag, november 23, 2018

Hemgjord pizza dagen före ...!

I onsdags var det som en liten mini-fredag för oss. Vi skulle ju fira vår två-årsdag dagen därpå, och kände oss därför härligt fria och lediga. För att spexa till en annars tråkig onsdag så valde vi att baka hemgjorda pizzor! Det kändes alldeles för länge sedan nu.

Jag gjorde min med stark tomatsås (vi använde Santa Marias hot chunky salsa i brist på annat), buffalomozzarella, basilika och parmesan.


Emil gjorde sin med samma starka tomatsås, buffalomozzarella, rökt skinka och ett hörn med barbecuesås.


I och med att jag köpt en pizzasten till oss nu, så går det på ett kick och pizzorna får fantastisk genomgräddad och fin bottnen! Jag säger hasta la vista (eller vänta, snarare adios kanske???) till kleggiga pizzor som det fortfarande rinner tomatsås om!


Emil blev lite stött för att hans pizza inte fick vara med på bilden. Så det fick den. Då var han fortfarande lite stött för att hans glas med pepsi max inte fick vara med på bilden. Det fick han vara, för jag ville äta BUMS!


Vi åt upp våra pizzor i vardagsrummet, drack pepsi max och tittade på serier. Sedan åkte Emil iväg och fixade det sista på *min hemliga present*, och sade att han var "rädd för att den var så stor att han kanske inte kunde frakta den i bilen*... Alltså VA?!!?


HUR?! 

VAD?!

ÄR DET?!


.... Hursomhaver. Hem kom han sedan, och vi åt varsin burk Ben & Jerry's framför ett till avsnitt. Jag bytte sängkläder inför kommande dag (en vill väl vakna upp på sin två-årsdag i härliga rena och mjuka sängkläder?) och sedan somnade jag med stora lyckokänslor, drömmande om morgondagen.

1 kommentar :

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)