Lösenord

onsdag, november 14, 2018

Vardagslunk med whiteboardtavla och mango-te

Efter den händelserika helgen börjar saker rulla på igen. Tillbaka på jobbet, jag har mina besök, fikar med kollegorna... Särskilt glad att komma till jobbet är jag då mitt kontor äntligen blivit utrustat med både knapptavla och whiteboard. 


Förstår inte hur jag klarat mig utan whiteboard så länge. Hur skall jag annars kunna rita upp alla psykologiska samband och händelseförlopp på ett begripligt sätt för mina patienter? Hur skall de förstå the circle of security? Hur skall jag annars kunna förklara eskaleringen av vardagskonflikter på ett begripligt sätt?!


Annars är det lite kyligt på jobbet. Jag dricker kopp efter kopp med te. Hittade ett mango-te som gjorde mig helt lyrisk vid åsynen.


Annars är jag bara lycklig att november fortfarande är rätt milt, så pass att jag vissa dagar kan promenera till jobbet. Jag och Emil har ramlat in i hushållslunken med matlistor, tvättschema och seriegluttande under kvällarna. Jag älskar det.

Jag är så kär i Emil just nu, och vardagslivet med honom. Ikväll skall jag laga kålpudding - en vardagsfavorit. Men imorgon, vet ni, så ska vi gå på bio! Det är inte ofta jag unnar mig det, inte.
(OCH!! Nu är det bara 8 dagar kvar till vår tvåårsdag!)

3 kommentarer :

  1. Grattis till snart två år tillsammans! Hur ska ni fira er tvåårsdag? :) Jag och min sambo firar 5 år tillsammans nästa sommar, det är en så sjukt lång tid? Jag försöker att övertala honom till förlovning, han är väl egentligen inte emot det men vill inte vara den "som tar steget" och han tycker inte att vi behöver ha någon brådska med giftermål. Håller med honom om giftermål, det får gärna dröja ett tag, men det skulle 1) vara kul att kunna fira förlovningen 2) kännas stort att kunna kalla honom för min fästman 3) vara härligt att ha en ring på fingret. Jag får tjata vidare eller helt enkelt ta saken i egna händer :) Har ni några tankar på förlovning/giftermål?

    SvaraRadera
    Svar
    1. TACK! Är sååå spänd. Vi har tagit ledigt båda två, så vi ska vara hemma, baka våra kärleksbullar (de vi bakade samma kväll som han frågade om vi skulle bli ihop), äta på ät och gosa. GOSA MASSOR.

      Oj, 5 år! Vad fint!!! Men 5 år är väl i regel en bra tid att förlova sig? Jag menar, de flesta gör det antingen efter 2-3 år eller så väntar de typ 10 år, känns det som :P Jag förstår verkligen känslan att du vill att han ska ta steget, det är ju lite "tradition" över det hela... Jag hade inte haft något emot om Emil friade nu, men det ska ju helst vara han som gör det (hur mycket för jämlikhet jag än är!) ;)

      Jag hoppas att han friar snart, faktiskt. Känner mig så redo att ta det steget! Däremot har han även börjat skämta om det en hel del, så vem vet när det händer... :')

      Radera
  2. Åh, låter som en optimal tvåårsdag!

    Det är så många i vår umgängeskrets som har börjat planera in giftermål nu, så jag hoppas att Linus ska vakna till och känna att det är dags för oss också snart :p Men åh, jag håller tummarna för er och att Emil ska ta sig i kragen och fria snart. Vore så fint!

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)