Lösenord

söndag, september 09, 2018

Fira in helgen med Cookie Dough och Munchkin

Min fredag på jobbet gick som i ett nafs (det fick ni ju läsa om i föregående inlägg), och till kvällen skulle jag, Emil, Andreas och Fredde träffas för att fira in helgen med glass, snacks och spel.

Vi började med glassen; hemma hos Andreas.


Älskade Cookie Dough! Det känns som det var evigheter sedan (det var det ju inte egentligen). Speciellt härligt kändes det eftersom Coop Nära säljer ut Ben & Jerry's för 35 kronor styck, så jag köpte på mig fyra burkar. Score!

Lagom till att glassen var uppäten dök Fredde upp efter sitt skift, och vi slog oss ned för att spela Munchkin.
Fredde får inte vara med och äta glass. Han äter inte ens en hel burk i en omgång!!! (och då får man faktiskt inte vara med).


Vi måste ju utnyttja nu när Emil köpt spelet + fyra expansioner, visst? Emil och Andreas var i full koncentration...!


Spelandet blandades med mumsande av linschips, linsbågar, kanelbullar och pepsi max. Lite som en idealisk myskväll. Vid 23-tiden hade vi spelat i nästan tre timmar, och vi hade enbart kommit halvvägs i spelet. Vi bestämde oss för att kasta in handduken för denna gång, kramas adjö och åka hem till sängen.

Såg redan fram emot helgen, då jag och Emil inte hade någonting alls planerat (förutom valet då!!!). Bara godis, vila, film och gos, hela helgen lång!


1 kommentar :

  1. Det här vågar jag ju knappt erkänna, för risken att bli utesluten från din blogg. Men jag får alltid ut MINST fyra ätgånger ur en B&J-burk. Ibland känner jag mig lite wild and crazy som äter upp allt som är kvar på slutet, fastän jag egentligen kanske hade delat på det. Men det blir så himla mäktigt och kallt med så mycket glass på en gång!

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)