Lösenord

fredag, augusti 03, 2018

Videoblogg: Om Emil och framtiden

Här kommer en liten videoblogg innan min avresa. Den handlar om mina tankar kring Emil, vårt förhållande och vår framtid.


För exakt 15:50 så lyfter planet från Skavsta och landar timmarna senare i Spanien, och jag ska för första gången få upptäcka Kataloniens största stad, Barcelona. Vi hörs när jag kommer tillbaka!


9 kommentarer :

  1. Men vad fint Emelie!!

    SvaraRadera
  2. Du och Emil är relationship goals :) Jag är så glad för din skull! Du har hittat din soulmate, för jag antar att de känslor du beskriver har man inte bara när man är kär utan har hittat sin precis rätta partner. Det är så fint att ni har varit ihop nu i nästan 2 år men du ser precis lika upprymd när du pratar om honom nu som då :)
    //U.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alltså åh!! Var tvungen att printscreena och skicka detta till Emil, och blev så himla rörd!! Du slår verkligen huvudet på spiken också, för det är så där det känns, som du beskriver! <3

      Ps. Så kul att ha dig tillbaka!! Har saknat dig!

      Radera
    2. Hahaha, vad smickrande att även Emil såg denna kommentar ;)
      Och nu blev jag också lite rörd att jag var faktiskt saknad här och att du kommer ihåg mig :) Nu har jag mycket att läsa här för så många saker har säkert hänt i ditt liv :)
      //U.

      Radera
    3. Klart jag kommer ihåg dig!! Dina kommentarer är en av de allra bästaste bästa!!! :')

      Radera
  3. Så Så såå fint! :'D Tack för svaren och att du gjorde en video med dom! <33 Håller med föregående kommentar, tycker det var sjukt tydligt skrivet! Kärlek, du är så värd detta Emelie <3

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)