Lösenord

tisdag, juli 10, 2018

Farmor och farfar kom och hälsade på i Nypan

Jag vet, helt ointressant för er kanske men FARMOR OCH FARFAR KOM OCH HÄLSADE PÅ NYKÖPING.

Detta är revolutionerande och ovanligt i den grad att jag hade peppat och längtat i flera veckor. Sanningen är den att farmor och farfar aldrig varit hemma hos mig sedan jag flyttat hemifrån, då de sällan lämnar stugan och ogärna kör runt i Stockholm. Denna gång hade jag tur, då de (under deras enda resa under året) skulle åka förbi Nyköping från deras semester i Karlskrona.

Jag fick då äran att möta upp dem på vägen hem för en liten fika, och visa dem hur Emil och jag bor. Jag var lyriskt glad över detta! Det betydde så himla mycket för mig! 

Jag hade förberett genom att baka råg-siraps-surdegsfrallor, köpt smör och ost enligt farföräldrarnas preferenser och dukat upp för smörgåslunch.


Skickade ovan bild till Nattis för att hålla henne uppdaterad. Notera den pillemariska blick som farfar har när han håller i brödkniven.

Vi satt och åt och pratade om hur de tre veckorna i Karlskrona hade varit, och när vi ätit upp slog vi oss ned i soffan. Farmor var så ovan vid djupet av soffan och satt och dinglade med benen. Sedan satt vi och pratade om Thailand och den makabert surrealistiska resa som farmor och farfar gjort där som yngre.


Jag var så himla glad att ha dem där, bara för att de ska få se vårt bo och få träffas lite kort. Det var antagligen första och enda gången det händer, eftersom de så sällan tar sig iväg på äventyr utanför stugan de bor.

Sedan släppte jag iväg dem hemåt, och kramade om Emil för att jag var så glad. Tänk, att bara en så liten grej kan bli så stor i sammanhang med personer en älskar.


8 kommentarer :

 1. Åh, vad fint att höra om, Emelie! Tänk, att få dela med dig av sånt som är så viktigt för dig, till dem som också är så viktiga för dig. Så stort!

  I övrigt vill jag också säga att din freakshake låter klart godast, att din mangotshirt är fantastisk och att jag också haft en total mangohangup sen i april, att era dagar i stugan verkar varit väldigt mysiga (jag ska antagligen få den äran att visa upp mitt paradis, sommarstugan min morfar byggde, för ett par vänner snart) och att du verkligen lyckas upprätthålla en Madickenkänsla över bloggen nu under sommaren! Snart ska jag till stugan och där är allt lugn och ro, med oändligt med tid. Det ska bli så, himla, fint.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, älskar sammanfattningen! <3 Fint att se dig kommentera också, jag har saknat dig!
   ÅH!! Ska du? När? Hur? Berätta mer om sommarstugan!

   Blir så rörd när du skriver så fint om min blogg. Tack Mandhis!

   Radera
 2. Vilka fantastiska människor det finns, vad härligt att du har så fina personer runt omkring dig. Kram

  SvaraRadera
 3. Åh vad fint! Det märks tydligt hur viktiga farmor o farfar är för dig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de har verkligen varit en stor del av hela mitt liv <3

   Radera
 4. Åh vad fint <3 Tycker din relation till din farmor och farfar är så rörande fin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aww, tack!! Din relation med din familj verkar också vara så himla fantastisk på något vis :')

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)