Lösenord

måndag, juli 30, 2018

ät. levererar!

I fredags kom min syster till Nyköping! Ja! Det är sant!
Inte för min skull dock (även om en kanske skulle hoppas det). Hon hade nämligen fått en inbjudan till ett bröllop mitt ute på vischan på lördagen. Vischan i detta fall råkade vara 45 minuter utanför Nyköping, och hon hade turen att känna en syster som både
 1) BOR i Nyköping och
 2) HAR en bil OCH ett körkort!!!

På fredagen kom hon och sällskap, och Emil och jag tog dem till Nyköpings mest opretentiösa, men egentligen bästa restaurang: ät.


Emil var jättesnygg, som vanligt då. Han tog en ostig burgare med sötpotatispommes. Själv tog jag en oxfilépizza, och bytte ut en kvarts pizza mot lite sötpotatis från Emil.


Syrran tog en kycklingwrap. Jag sade det inte då vid bordet (pga inte förstöra stämning/matro eller rent generellt undvika bitcherier) men vem fan beställer en wrap till middag på restaurang???? Wrap är 1) lunchmat och 2) inte gott.


Syrrans sällskap tog friterad kyckling med färskpotatis, sötsur sås och currymajo. Rätten uppskattades, dessutom!


I alla fall. Jag blev supermätt och superbelåten. Jag och Emil blev till och med bjudna på maten!!! 

Vi åkte hem i minin, köpte lite snacks på vägen och så spelade vi spel på kvällen. Sanning och konsekvens (där en konka var att jag skulle svepa två stora glas vatten och därefter var jag spyfärdig hela kvällen) och sedan tittade vi på film. Det var trevligt, illamående till trots.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)