Lösenord

tisdag, juni 12, 2018

Glassrecension: Ben & Jerry's Birthday Cake

Sådärja! Här kommer det nu en lite mer speciell glassrecension: där vi både recenserat den via video samt den skriftliga vanliga. Ben & Jerry's Birthday Cake
Vaniljtårtsmetsglass med rosa glasyr, jordgubbsswirls och tårtbitar


Smak: 6/10
Som ni hörde så lade vi smakbetyget på en starkt 5:a, en svag 6:a. Men i och med att Emil sade 6 med säkerhet, så fick det bli det. Jag märkte dock att ju mer jag åt av den, desto mer avtänd blev jag på den. Men det skyller jag helt och hållet på jordgubbssmaken.

Utseende: 2/5
Ser ändå helt okej ut, men lite färglös till toppen. Blev dock lite mer lattjo i botten, där jordgubbsswirlen är mer utmärkande.

Tillgänglighet: 3/5
Limited Edition, har jag hört! Nu har den varit ute nästan i alla butiker, men jag har fortfarande en stark känsla av att den kommer VIPS! försvinna närsomhelst?

Upplevelse: 4/10
Alltså. Jag ger lågt betyg här på grund av skäl: jordgubb. Gillar inte jordgubb. I videon, som ni ser, till en början så är jag positivt överraskad. Men med tiden och ju längre ned jag kom, desto mindre vanilj smakade det och desto mer jordgubb. Såsen blev allt mer påtaglig där nere och då blev jag besviken. Emil fick bottenskrapet.


Totalt: 15/30

Så, vad tyckte ni om detta upplägg?
Föredrar ni videoblogg, skriftlig recension eller en kombination? Ge mig era tankar!

6 kommentarer :

 1. Bär och frukt i glass är inte heller riktigt min cup of tea... jag tycker det är roligt med både skriftligt och videoblogg! Och gud vad fräscha du och Emil ser ut, så himla bruna och somriga?? Ser ut som om ni varit på solsemester snarare än i England :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. HAHA, tycker du?? Vad glad jag blir - kände mig asskabbig här.. Tror solljuset kan lura lite också. Emil är nog liiite brunare men vi är rätt bleka som personer, och blir liksom inte solbrända. :P Men nog har vi varit ute lite och solat fejorna, men det är här i Nyköping :)))

   Radera
 2. Åh gillar båda, fast videoblogg är kanske snäppet bättre!

  SvaraRadera
 3. Fler videbloggsrecensioner! :D

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)