Lösenord

lördag, maj 26, 2018

Såga plankan mitt itu

Nu tänkte jag ta er tillbaka till en onsdag, när Fredde var glad och Emil blundade på bild. Vi har pratat om det ett tag - att Fredde skulle komma över och vi skulle göra plankstek. Det började givetvis med att Fredde glömt sin planka hemma, så att han var tvungen att åka hem och hämta den. Incident nummer två är att vi inser att plankan är alldeles för stor och lång för vår ugn, och vi konstaterar att det egentligen inte är en matplanka, utan snarare serveringsfat/skärbräda.

Fredde fick gå till en av våra grannar, fråga om en såg och så fick Emil såga av den mitt itu på vår balkong. DÅ GICK DET.


Men jag och Emil hade våra redigna vanliga plankor. Emil stekte oxbiffar, jag gjorde pommes duchesse, lindade in sparris i bacon och skar upp tomat.


Plus att vi hittat tryffelbearnaise i matbutiken.. Alltså alla därute... KÖP DEN. Var bland det godaste jag haft i min mun, och perfekt till kött på det här sättet. Som bea 2.0. #tryffelbea4life

Ville bara säga det.

1 kommentar :

  1. Oj vilka vackra skapelser 😍 Är inte så förtjust i bea, men tryffel kan ju inte direkt göra det värre.. känns värt att testa!

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)