Lösenord

söndag, maj 27, 2018

Musslor och rökta räkor vid solnedgången

I fredags fick jag superduperexklusivt besök av en liten tösabit från Stockholm. Hon kom med bussen på fredagskvisten, och precis lagom till solnedgången fick vi ett bord på Hamnmagasinet.


Det var min syster!!!!! SÅ GLAD ATT HON KOM. Hon ska stanna hela helgen och hitta på äventyr med oss!!!


Hon avskyr när jag tar bilder på henne (hon säger alltid "ta inte bild på mig!"), men jag hann precis ta den här innan hon sade något. Plus, hon blir alltid snyggast på bild när hon inte ser att jag tar den.

Hon beställde musslor, jag fick hennes smörstekta surdegsbröd och norpade även att par pommes. 


Men själv hade jag beställt rökta räkor


Det smörstekta surdegsbrödet var dessutom *MWAH!*, och jag slukade fem bitar av det. Älskar bröd. Bröd är alltid det godaste i alla måltider. Trust me on this one.

Sedan satt jag och Nattis där medan solen gick ned, snackade kring jobb-byte (jag är i valet och kvalet här nu....), arbetskollegor och AW:s, barnen på hennes förskola, tidigare och nyare förhållanden samt hur man gör en orosanmälan.

Efteråt tog vi bilen hem och stationerade oss framför en dålig film på Netflix, till dess att Emil kom hem från äventyr med Fredde och vi gick och lade oss. Nattis fick inviga hobby/gästrummet. Jag var toktrött.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)