Lösenord

tisdag, april 03, 2018

Vad en kan göra när en får återbud

Tjolahopp. Vad kul att se att ni alla är här?!?
Snacka om att jag blir glad av att se era avtryck i kommentatorsfältet. <3333

Efter påskledigheten kastas en nu tillbaka till yrkeslivet - men denna gång med en arbetsvecka på 4 dagar. Har blivit en del sådana framöver (med ledighet + utbildningar osv).. Visst är det ett friskhetstecken att en ser fram emot att arbetsveckan blir 5 dagar igen?


Råkade få ett återbud kl. 9-10 denna morgon, vilket gör att jag passar på att blogga! Tänka sig. 

Annars har jag ju alltid något att göra. Tänkte skriva på ett av mina psykologutlåtanden, planera inför kommande WISC-V-testning vid 10:30, eller kanske Qb-Plus-testningen vid 13?


Eller bara läsa in på nya manualen av D-REF, strukturera upp mina besök, kanske förbereda inför redovisningen på 2 timmar jag skall ha inför hela psykologstaben i Nyköping + Eskilstuna nästa måndag?


Eller så bloggar jag bara. Så kan en också göra, faktiskt. Jobba kan en göra på lunchen.


Känner mig riktigt piffig och fin idag. 

Förresten!!! Igår fick Emil värsta rycket, började montera upp den nya bäddsoffan, nedmonterade vår stora bokhylla, packade in allt i bilen/källaren, städade i ordning och kopplade in TV-systemet ordentligt i hobbyrummet. Det börjar verkligen se ut som ett riktigt rum nu! Nu kan folk komma och sova över på riktigt! och ha spelkvällar! Åh!

6 kommentarer :

  1. Haha jag gillar de kortare veckorna, tycker det är lyxigt :) Håller helt med du är superfin (även) idag!
    //Em

    SvaraRadera
  2. Så himla härligt att du har hittat ett jobb som du VILL jobba mer på - då vet man att du hittat rätt :D Just nu pluggar jag men hoppas i framtiden också hitta ett jobb jag brinner för och som känns meningsfullt. Jag förstår att du får ut mycket av ditt jobb genom att hjälpa andra människor till ett bättre liv, det är ju det finaste man kan ge!
    Alla dessa fackuttryck förstår jag dock inte ett skit av ;P Skulle du vilja förklara vad några av dem innebär i ett inlägg? Vore intressant att läsa :D Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja, men verkligen!! Men vad har du i sikte? Vad tror du det är för jobb som du kommer trivas som allra bäst på? :)

      Jomenvisst! Fast då vet jag inte exakt vilka fackuttryck du menar, eftersom jag använder dem så trivialt.. :O Har du några på G som jag får förklara i ett inlägg? :D Supertips!

      Kram!

      Radera
  3. Har du fast anställning så du vet att du får fortsätta jobba där eller hur ser läget ut? Ha en fin torsdag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mitt PTP-kontrakt går ut den 4e september, och sedan kommer jag (med 99% sannolikhet) bli erbjuden en fast tjänst här på plats. De blir i princip alla! Men jag skall nog kika omkring på andra arbetsplatser, även om jag trivs så otroligt här, så vill jag nog se vad resterande Nyköping kan erbjuda. Däremot tror jag att jag kommer välja stanna ändå :D

      Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)