Lösenord

torsdag, april 05, 2018

Söt zombie i glasögon

Sovit tokdåligt här nu efter påskhelgen. Har liksom vänt om på dygnet och inte somnat förrän 1-2 på natten, och så ringer klockan innan 6. Inte bra.

Det gjorde att jag däckade igår vid 21-tiden, fick nästan 9 timmars sömn. Det tror jag behövdes, men jag känner mig fortfarande som en zombie. För att kompensera satte jag på mig mina glasögon, varpå Emil tjuter "Åh!!! Älskar när du har glasögon. Du är så himla söt då."


.... Så var mitt humör kirrat. (Kul att alla mina jobbselfies ser EXAKT likadana ut fast med andra kläder).

Dessutom har jag bara telefonrådgivning 9-12, och vid 13-16 har jag enbart administrativt arbete där jag skall arbeta på redovisningen till måndag, rätta lite test och skriva psykologutlåtande.

Ikväll skall vi äta hemmagjorda högrevsburgare och fixa mera i fd kaosrummet. Det ser jag fram emot. OCH WAHLGRENS VÄRLD SÅKLART.


8 kommentarer :

 1. Jag håller med, väldigt söt! :-)

  SvaraRadera
 2. Håller med Emil! Du är alltid söt såklart, men lite extra gullig i glasögon!

  Det var någon som kommenterade förra inlägget och bad om inlägg där du förklarar psykologitermer, jag håller med om att det skulle vara intressant. Du kanske kan berätta hur man skriver ett psykologutlåtande t ex? Säkert jätteointressant för dig som gör det varje vecka, men desto mer intressant för oss vanliga odödliga icke-psykologer :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, tack min fina :')

   Haha! Jo, men det är ju en jättebra idé! Det kan jag göra! Har du fler tips på psykologtermer som skall förklaras? För mig är det svårt att veta vilka termer jag skall förklara eftersom jag använder dem så ofta i vardagen.. :O

   Radera
 3. Kan du inte berätta mer om era "boendeplaner", var , hur vill ni bo om tex. fem år?! Har nog frågat förut..och frågar igen!! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, det är enkelt... Just nu vill jag föralltid bo i vårt bo!! Är SÅ KÄR i vår lägenhet alltså!! <33
   Men sedan vet man ju aldrig med Paris, och jag tror inte jag vill planera fem år framåt. Just nu tar jag dag för dag, hehe :D

   Radera
 4. Du är väl alltid söt?! Men söt i glasögon OCKSÅ! :D

  På tal om glasögon, så har jag nyligen beställt nya som jag kommer få hämta när som helst. Har haft sån beslutsångest över dem & blivit trött på mig själv (gillar inte alls förändring & försöker därför hitta glasögon som är så lika mina gamla som möjligt). Nya glasögon känns som en helt ny identitet då jag använder dem hela tiden & liksom inte kan gå utan dem, väldigt skrämmande men blir irriterad på mig själv för att jag är så "töntig". :( Hoppas att jag vänjer mig vid de nya bums så jag kan skratta åt det här sen. :( :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, men åh, sötnos <3 Det där är inte alls konstigt eftersom du identifierar dig så pass med dina glasögon. Då är det klart att det känns lite främmande att helt plötsligt "inte få känna sig som vanligt"... Men tro mig, du kommer vänja dig och till slut vara glad över förändringen, och känna dig trygg i det <3 Ge det lite tid och kom ihåg att du alltid är ditt underbara jag!

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)