Lösenord

fredag, april 13, 2018

Lång spontanare till Hamburgerbruket

Men tjolahopp, så kom det en onsdag efter gymmet när grabbarna kände sig så himla muskliga och duktiga att de tyckte de förtjänade en brakmiddag. En speciell brakmiddag, på ett speciellt hamburgerställe. Så efter en snabbdusch isär möttes vi upp och skulle ta en roadtrip.


Slutdestination: Eskilstuna, och Hamburgerbruket.


Emil har nämligen pratat varmt om det - jag har varit där en gång tidigare (med Emil och lite annat löst folk), men Fredde hade aldrig det. Därför var han extra pepp denna gång. "Det tar ju bara 50 minuter upp till Eskilstuna" dånade hans röst.

Det tog 1 timme och 40 minuter.


Vi var RÄTT hungriga och RÄTT peppiga när vi väl kom fram. Inte för att bilresan var dum, inte. Alla var på så glatt humör, poppade musik, dansade och sjöng med och drog skämt. Och pratade om sommaren, att åka till Motala och Göteborg och sova i bilen på vägen.


SELFIE!


Med världens sötaste och underbaraste pojkvän som satt och höll handen på mitt ben hela vägen trots att han satt fram och jag bak.


PUSS PÅ DET.


Justja, Fredde var där också! Bara lite mindre pussig (då Fanny bor i Uppsala ju..) men däremot gladare än synts på denna bild.


Maten var inte så pjåkig. Jag tog en burgare med ost, bacon, sallad, tomat och sötpotatispommes till det. Och en gratis dippsås när jag checkade in via facebook! Grabbarna tog varsin Slägga (se bild till höger - helt sjuk!).


Högt betyg! 


Trots att Fredde (som är känt för att slänga mat) predikade högt om att äta upp all sin mat (vi retar honom så mycket för att han alltid lämnar), så blev hans sötpotatispommes kvar.  Med en usel ursäkt, dessutom.


Dem åt jag och Emil upp istället.

Sedan åkte vi roadtrip tillbaka hem igen, och musiken spelade högt hela resan. Emil var så himla sprattligt lyckligt - studsade runt i sitt säte, skämtade, gav Fredde en puss på kinden. Det gjorde mig så lycklig att se honom så glad. Då mår jag, ska ni veta.

8 kommentarer :

 1. Omg Göteborg! När?😍😍😍

  SvaraRadera
 2. Och omg burgarna 😭😍 ser helt amazing ut jag vill också haaaa

  SvaraRadera
 3. A guy who loves food that much. He’s a keeper!

  SvaraRadera
 4. Ska sluta kommentera nu. Haha sorry bout that. Puss!

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)