Lösenord

torsdag, mars 29, 2018

Ett helt moffberg med påskgodis

Vet ni? Igår fick jag och Emil en knäpp, stack till ÖoB och handlade godis för... 500 kronor. 

500 kronor. KAN NI FATTA? Nu vet ni vad diabetes kostar ;)


  Vi åkte hem och öste allt godis över bänken, och beundrade vårt moffberg. 
(Mina favoriter är kinder, chokladharen, kitkat, crunchie och chipsen).

Sen ville vi givetvis ge bort påskägg också, så vi gjorde ett påskägg till vår favorit-Fredde. Helt fullproppat med hans favoritgodisar, var det.



Japp. Så nu har vi ju att äta i påsk, i alla fall.. och nu börjar påsken på riktigt! Vi har massor massor massor av roligheter planerat.

Idag, skärtorsdagen, skall vi åka till Mariefred och sova hos farmor och farfar.
långfredagen skall vi träffa Evelina (ja, ni vet väl Evelina?! Burgar-Evelina?!) som jag chattat med typ hurlängesomhelst men aldrig träffat, och äta burgare med hennes grabb på Flippin'.
påskafton skall jag träna och ta det lugnt med Emil hemma. Eventuellt utgång med Elin och Robin (men är rätt otaggad så gissar att jag skippar det).
påskdagen är det påskmingel hos jobb-Malin och på kvällen är det Stockholm igen - denna gång för att äta indiskt med Teneriffa-gänget (Fredde, Malin, Oscar och Emil).
annandag påsk skall jag och Emil bara ligga hemma och se Netflix, moffa allt godis och få godiskoma.

10 kommentarer :

  1. ÄLSKAR att ni alltid går all in när det kommer till sötsaker och struntar fullkomligt i den hälsotrend som råder i Sverige <33 Och åh, blev sugen på kinderägg nu! Hoppas att er påsk blir fantastisk Emelie!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, åh, tack!! Livet skall väl vara värt att leva, visst? Emil och jag som verkligen värdesätter mat och sötsaker känner att det är en prioritering som går över alla normer och "borden" :D Ha en fantastisk påsk du med, Louice! :D

      Radera
  2. Påskhelgen är ju lång så då behövs det ju ett litet (läs: stort) lager. Med ett så skojigt, men något smäckat schema behövs det nog för återhämtning på annandagen :D

    SvaraRadera
  3. Reagera med glädje och avund när godisbilden kom upp på snapchat! Det är något speciellt med att ha ett alldekes eget godisberg.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Barndomsdrömmer som går i uppfyllelse... :')

      Radera
  4. Hahaha, bästa påskgodishandlingen jag sett! :D Låter som att du kommer få en härlig påskledighet! Om det ekar tomt från min sida några dagar nu så beror det på att jag flyger till Kreta idag. Glad påsk på dig, bästa Emelie <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha, åh, vilken komplimang!!
      HA DET FANTASTISKT PÅ KRETA med bröllop och allt vad det innebär! Bli brunbränd åt mig! :D

      Radera
  5. Hoppas att du och Emil får en riktigt härlig helg! Jag har också köpt mycket påskgodis som jag ska bjuda på nu när barnen kommit hem. Det påskgodis som jag köpt till mig själv i år är skumnallar med chokladöverdrag. Det är klara favoriter! Sedan är jag så glad över att ha hittat Dazzley Milk chocolate toffee. De smakar precis som dumlekola. Poängen med dessa är att de inte innehålla solrosolja vilket gör att jag tål dem. Jätte kul! Glad påsk, Emelie!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ååh, jag har minsann sett Viktorias snaps och jag blir så GLAD av era familjepåhitt. Lekar och tävlingar och det är så mysigt att jag blir helt matt <3 Önskar att en hade kunnat få vara med om något sådant... Dazzley Milk Chocolate Toffee? Aldrig hört talas om, det måste jag leta upp! Och kul för dig att hittat ett favoritgodis som du tål! <3 GLAD PÅSK!

      Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)