Lösenord

torsdag, mars 29, 2018

Resting bitch face och kurs i Stockholm

Tänkte berätta lite om i förra veckan, när jag hade utbildningsdagar i Stockholm. Det var under den här perioden när Sverige lurat oss att det blivit vår, och att det såg ut såhär klockan 06:30 på morgonen:


Jag blev upphämtad av Malin, aka. jobbästis, och sedan körde jag hennes gigantiska Renault upp till Stockholm. Efter en timme hade vi kommit dit, virrat runt och slutligen hittat en vansinnigt dyr parkeringsplats över dagen. Vi befann oss vid Ersta, och smög in i salen på Ersta Konferens.


Här är jag och Malin, som jag också kallar för "resting bitch face", vilket hon alltid har om hon inte gör sig till. Det är därför folk tror att hon är så tjurig på jobbet när hon egentligen är världens härligaste person.


MEN JAG HAR INGET SÅDANT FEJS.


Faktiskt roligt att de på jobbet ofta säger: "Så lustigt att du och Malin funnit varandra - hon är ju så... lugn och du är ju så..... energisk?". Dvs: Jag är duracellkanin på jobbet och Malin är mañana mañana. Men vi är mer lika än andra kan tro.

Utbildningen var en pedagogisk beskrivning av föräldrautbildningen STRATEGI, som jag redan har hållit i en grupp. Men men. Nu skulle jag få sitta i 16 timmar och lyssna på hur en ska förmedla materialet och sedan få ett litet papper som ger mig certifikat för denna föräldrautbildning. Plus gratis lunch!


Ena dagen var det någon sorts härlig kotlett med potatismos (KÄRLEK!), silverlök och skysås. Andra dagen var det stekt lax med färskpotatis och räkor. Gott! ALLTID GOTT.


Jag satt såklart med resting bitch face och min andra kollega, Lukasz. 

Utbildningen i sig var inte så märkvärdigt - jag kände väl att jag kunde det mesta (iom att jag redan hållit i en grupp), men roligast var det att fnissa med Malin, skriva små meddelanden under kursen och rollspela att vi var ett par som hade ett barn med ADHD. Plus att våra samtal i bilen inte precis var helt rumsrena..........

4 kommentarer :

 1. Åh så kul att du hittat kollegor du tycker om!!! Gör ju så himla mycket för arbetstrivseln.
  Apropå ditt arbete - när tar PTP-perioden slut? Och hur går tankarna kring vad som ska ske efter det? Vore spännande att höra! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, helt rätt i det!! Du pluggar nu visst?? Hur går det? :D

   Min PTP tar slut den 4 september, och då får jag förhoppningsvis min legitimation direkt. Jag TROR jag kommer jobba kvar på BUP, det vore superkul, men jag skall även se mig omkring i Nyköping om det finns andra spännande jobb. Tänker kring högre löner och annat roligt, kanske nya arbetsuppgifter, arbeta mer kliniskt med behandlingar? Men jag älskar mitt jobb på BUP så frågan är om jag ens skulle kunna sluta :')

   Radera
  2. Jaa har gått lite mer än halva utbildningen på Handelshögskolan :O Tiden går så SNABBT! Det går bra och är roligt, fasar lite för att det ska ta slut men ska antagligen fortsätta läsa master :)

   Ouf spännande!! Tycker absolut det låter som en god idé att kika runt för att inte missa möjligheter, men om du trivs så bra så kan du ju lika gärna stanna ett tag till! KUL att du trivs så bra i alla fall - och spännande med framtiden :D

   Radera
  3. Åh, men vad kul!! Så att plugga är alltså din grej.. :D Gud, så härligt!!

   Ja, verkligen. Vi får se vad framtiden tar oss, båda två :O

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)