Lösenord

fredag, februari 09, 2018

Jag fick bebiskläder i födelsedagspresent

I ONSDAGS FYLLDE JAG ÅR!

Av någon outgrundlig anledning vaknade jag 03:45 och kunde inte somna om. Nerver? Jag har ingen aning. Det enda jag vet är att jag var pigg och sprudlande glad hela dagen, trots detta. Kände mig snygg och på bra humör, och blev så trevligt och fint gratulerad av alla kollegorna. Det blev supergott fika på onsdagsrasten (bröd med soltorkade tomater och semmeltryfflar!) och sedan pilade jag omkring hela mottagningen och delade ut hemgjorda chokladbollar. Dessutom fick jag en supersöt födelsedagssnap från mitt födelsedagsfan #1.


Jag avslutade lite senare än jag tänkt med ett patientbesök, administration samt diagnostik av en av mina utredningspatienter. Därefter tutade jag och Emil iväg mot Stockholm!


... Fast först var vi tvungna att stanna och tanka. Här står Emil och begrundar livets egenheter medan tanken fylls på. 


Så kom vi fram till restaurangen en dryg timme senare! Mötte upp Nattis och Emmy, och sedan slog vi oss ned och beställde. Jag fick finfint inslagna presenter från Emil, och även ett par skrattretande härliga presenter från Nathalie.


Av Emil fick jag en hel samling Agatha Christie-böcker på engelska (!!!!), och ett snabbfrågespel (se nedan). Av Nathalie drog jag upp en liten bebis-body och små bebisbyxor, och skrattade högt av hur generande, men ändå roligt, det var. Nope, ingen bebis på gång än. Men jag fattar hinten. Roligt. #clickbait


Tillbaka till middagen.


Vi spelade ett tag medan vi väntade på maten, och spelet var otroligt svårt, men också riktigt roligt. Nästan omöjligt att få poäng, men det bjöd på många skratt.

SÅ KOM MATEN *du-tu-ru-ruuuu*


Chicken Pasanda Padami, massor av sallad och ett naan-bröd. Alltså. Det går inte att slå 3i.


Här har vi min syrra också! Alltså, kan inte hjälpa annat att vara imponerad av henne. Hon har riktat sin tonårspräglade håglöshet till självstyrka, förvandlat tuffheten till yrkesmässig kompetens genom att stå fast vid - och fördjupa - kunskaper för sina tankar och åsikter. Så självgående, liksom.


Anyways. Därefter skjutsade vi Emmy in till stan, Nattis hem till sig på Lidingö och så fastnade vi virrandes i Södertälje en halvtimme extra efter att de stängt av E4:an vid trafikplats Saltskog.

Vi kom hem vid 23 och damp rätt i säng. Kakor fick det bli dagen efter!


Ps. Idag, kl. 07:30, lyfter mitt plan till Paris!

4 kommentarer :

  1. Vilken mysig dag! Önskar dig en underbar vistelse i städernas städer, Pariiiis!

    SvaraRadera
  2. AHHH barnkläder... jag älskar barnkläder och vill så gärna ha ett barn till nu!! Min son är snart tio månader och drömmen är att han ska få ett syskon. Dock kommer det tyvärr att dröja... Är ni sugna på barn?

    SvaraRadera
  3. Haha men awww, kläderna!! De får du spara tills det är dags på riktigt 😍 3 indier... mmm får cravings av bilderna..

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)