Lösenord

lördag, februari 10, 2018

PTP-dag i Eskilstuna

Då jag är i Paris (utan laptop) så kan jag tyvärr inte blogga (alltså har ett megasug!), så bjuder jag på detta istället. Ser fram emot att få blogga om denna resa dock. Åh, har tagit så många fina bilder. ALLTSÅ PARIS JAG ÄR SÅ KÄR I DIG!

Hursomhaver tänkte jag kort berätta om PTP-dagen vi hade förra veckan, där temat för dagen var "Arbetsmiljö, och att vara en hållbar psykolog". Jag och min kollega Lukasz började således dagen med en timmes roadtrip till upp Eskilstuna, där vi samlades i ett konferensrum i Elite Hotel.


Utsikten från fönsterdörrarna var glasklar. Jag har inte sett mycket av Eskilstuna, men det lilla jag har sett är riktigt fint!


Första blocket handlade om vilka risker vi tagit som nya psykologer avseende arbetsmiljö, vilka sociala rutiner som finns på vår arbetsplats och vad som präglar en sund arbetsplats. Riktigt intressant, och jag hade gott färsk material att diskutera (då jag blivit kallad på polisförhör) i precis rätt forum.

Så otroligt viktigt!

Elite har den bästa lunchen, har jag sagt det? Idag blev vi serverade (hör på detta!):
Baconlindad, mozzarellafylld, köttfärsbiff med potatispuré, rödvinssky och ärtor.


Bröd till? Ja, tack, kan väl ta en-tre skivor sisådär.


Ja, kan väl igen dra den där om att jag inte brukar äta lunch vanligtvis. MEN när hela PTP-truppen sitter kring ett bord och lunchen är betald och serveras - fan, då äter man! då skiter en i om en är hungrig eller inte, eller om en blir seg efteråt. Då är det alldeles för gott för att avstå.

För att slippa den värsta matkoman tog jag en kvick promenad ute i friska (läs: iskalla) luften. Fick se solen gå ned över kyrkan en snabbis.


Resten av passet var jag halvsovandes (som jag blir av en mastig lunch), men vad jag minns var andra blocket riktigt intressant med. Piggnade till igen när fikat dukades fram. Minimuffins, mini-morotskaka, biscotti, smoothies, nötbarer och minimunkar.


Så fick jag lite socker som piggnade upp! 

Vid 16-tiden slutade vi, och jag och Lukasz tog roadtrip hem igen. Jag mådde så bra under hela hemvägen och väl hemma, då jag haft en annorlunda och lärorik dag med ett metaperspektiv på min tillvaro. Och nu ni, nu har jag punkter att ta upp på nästa APT (arbetsplatsträff)!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)