Lösenord

lördag, februari 24, 2018

Dejttorsdag med ändrade planer

I torsdags var det som vanligt dags för dejt! Jag såg så fram emot det, och var alldeles sprudlande glad på jobbet. Hade dessutom klätt och sminkat mig piffigt, vilket förstärkte känslan. Såhär såg jag ut:


Jag ville givetvis dela glädjen på snapchat. Skickade först bilden till vänster till allmänheten, och en lite mer privat bild (säger jag som lägger ut den på bloggen?) till Emil. Jag gissar att ni hajar referensen.


Jag hade dessutom en toppendag på jobbet. Allt flöt på så JÄVLA bra. Vi har just fått tre nya på jobbet: två PTP-psykologer som skall stanna minst ett år, och en psykologkandidat på fyra månader. Det innebär att jag inte längre är den nya på jobbet, utan den som kan saker. Saker jag inte ens insett att jag lärt mig.

Jag känner hur jag växer flera centimeter för varje dag när jag får visa dem nya saker som de ännu inte fått häng på - hur man utför testningar, rättar formulär, skriver journal, bedömer ett testresultat.... Och får massa förundran och beröm för det?!

Hade två rådgivningsamtal med vardera PTP-psykolog och jag kände mig så jävla kung som kunde vara på alla inringarens frågor utan vidare. På ett professionellt sätt, dessutom.

Hursomhaver! Tillbaka till dejten! Med detta i nacken var jag på strålande humör, och Emil och jag hade äntligen tänkt gå och ta en semmelmilkshake som eftermiddagsfika. Våra förhoppningar krossades dock när vi fick höra att den inte var tillgänglig denna dag.. *damnit*.

Vi satte oss ned i ett fik, kramade om varandra och pratade om vad vi ville göra istälet. Både jag och Emil är sådana här personer som har så sjukt svårt att ställa om när vi har "ställt in oss" på något. Att planera om känns nästan makabert svårt, och det tar ofta väldigt lång tid för oss att landa i ett nytt beslut. Men slutligen kom vi fram till att vi båda var sugna på pizza, och dessutom var det riktigt länge sedan vi druckit en Max Lyxshake....


En stor gyrospizza att dela på, och varsin lyxshake med smak av choklad. Now we're talking.


Vi började med att starta femte säsongen av Dexter, för att sedan se Adam Alsings nya kortserie "Bäst i Världen" (rekommenderas!) på dplay, och såklart: Wahlgrens Värld.

Det blev en så lyckad, underbar dejt -trots ändringarna. Hemmagos.

8 kommentarer :

 1. Jag säger varje gång att jag ska bli bättre på att kommentera, men jag har banne mig gett mig själv en rungande utskällning för det dåliga kommenterandet och lovar bättring!
  Förstår precis vad du menar om ändrade planer, speciellt om mat och val av ställe att käka på!
  Dock låter semmelshake groteskt för en hobbypensionär som mig men samtidigt spännande på ett förbjudet sätt. Hoppas du får en fin helg och kan klämma in shaken inom en snar framtid!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ser fram emot att se förbättringen! ;D

   Tyvärr blev det ingen shake för mig :(((( Den var inte tillgänglig och frågan är om den inte är ute ur sortimentet nu...

   Radera
 2. Är ju en så härlig känsla att känna att man kan saker och dessutom så bra att man kan lära det vidare till någon så att denne kan ta till sig kunskapen! :)
  //Em

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men precis! Får du tillfälle att göra det också?

   Radera
 3. Visst är det en härlig känsla att inte vara ny på jobbet? Ungefär 3 månader efter att jag började på mitt jobb kom det ett gäng nya, och då var jag ju liksom en person de kom och frågade om saker.. Det känns rätt bra att inse att jag kunde något ;) Nu, snart två år senare så har det hunnit börja massvis med nya då de expanderar rätt bra på min arbetsplats.

  SvaraRadera
  Svar
  1. En SUPERhärlig känsla, faktiskt! Så sjukt skönt att för en gångs skulle få känna sig kompetent, på riktigt. Men då är ju du superrutinerad! Vad jobbar du med?

   Radera
 4. Åh kan också bli sådär helt ställd när det inte blir som jag planerat. Störigt är det, men det blir ju oftast helt okej eller ibland till och med toppen sen i slutändan. Lyxshake är alltid en bra back up faktiskt.... btwwww jag åker till Paris över Valborgshelgen!! Gissa vem som kommer sitta och plöja dina Parisinlägg för att bygga upp peppen :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men verkligen. Blir liksom som en psykisk låsning och helt plötsligt vet man ingenting längre. Gissar att vi båda är lite autistiska på det sättet. Och som du säger, ibland blir det ju tokbra! Som denna gång.

   MEN ÅH!! SÅ AVIS!! Ser fram emot alla snaps <3

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)