Lösenord

torsdag, februari 22, 2018

5 random saker

Hej kompisar!! Vet ni, jag har fyra helt random grejer jag vill dela med mig av.
1) Jag vill berätta att jag verkligen lyckades med pizzadegen här förra veckan. Rolf fick kämpa på med två pizzadegar, och de växte och blev lätta och fluffiga! På med tomatsås, mozzarella, skinka och basilika och det blev en höjdarmiddag!


2) Jag blev så inspirerad av min bitmoji på snapchat att jag klädde mig precis likadant. Snitsigt, va?


3) Jag har världens bästa pojkvän, som bakar världens godaste kakor. Denna gång en sats av Emelie-kakor - nivet, Emil-kakorna fast med karamellkakor runt om? Godaste är ändå kakdegen i mitten. Hade bannemig kunnat äta den rakt av, bara. (actually: been there, done that).


4) Vidare har jag lärt mig att aldrig handla törstig.


... Fast nu har vi rejält att dricka i alla fall *emoji med hjärtögon*.

5) Har haft det rätt stressigt en period, gällande Paris-saknad och hushållssysslor och bilen och annat ståhej - vilket har gjort att vi både varit rätt fokuserade på annat och inte så närvarande i relationen. På det har vi haft en del problem "down there" och inte kunnat vara intima på en hel vecka.... Men sedan i helgen och Stockholmstrippen har allt lagt sig, vi var hos gyn igår och fick klartecken att allt nu ser bra ut. Och ja. Jag har kommit in i en riktig kär-period igen. Dessa senaste dagar har allt varit så fint, så bra, så kärleksfullt och allt vi gör har varit så rolig och pirrigt. Jag är sådär gullig och äcklig och pussig. Känner verkligen att det är jag och han mot världen nu igen.

På tal om det har Emil varit lite på mig på sista tiden med att "vi måste ju göra en videoblogg?!"... och jo, visst var det ett tag sedan?
Vill ha ni en videoblogg? Kan ni ge oss lite inspiration på ämnen/frågor vi kan ta upp? 

19 kommentarer :

 1. Åh, blev glad över att läsa detta. Är så jobbigt med perioder där man känner att det finns en distans mellan en själv och ens partner så är glad över att ni har fått mer tid och känner er sådär riktigt kära igen (och tänker att era problem "down there" kanske bara har hjälpt till med att bidra till detta?? ibland är det bra med sexuella begränsningar för att kunna bli redigt kåt).

  Ja till videoblogg! Hm, har dock inga förslag på vad den kan handla om :(:(:( Lovar att fundera!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, men jag håller verkligen med dig. När stressen kring allt annat gör att man glömmer bort att uppskatta varandra och verkligen visa det. Skönt att ha kommit ur det!
   Och som du säger, så har ju våra problem bara gjort oss än mer ivriga på varandra, hehe.. Vilket i sig är väldigt fint, men det har också varit en smärtsam period när en inte känner att en får vara så nära om en vill.. :/ Men nu är allt bra igen, SÅ SKÖNT <3

   Hahah, ja, gör det! Kom med reflektioner!

   Radera
 2. Jag har lite fjågoooor!
  1. Har ni varit på skidsemester någon gång eller är det något som ni skulle vilja göra? (Ska snart till sälen så jag har fjäll-abstinens nu innan hehe)
  2. Vad tycker Emil om att du träffat JP i Paris? Jag tvivlar inte på att ni har förtroende för varandra, det är bara spännande att få höra tankarna kring det :)
  3. Pratar ni mycket om sex och vad ni kan tänkas vara nyfikna på att testa osv? Alltså undrar mest för att jag har fått den erfarenheten i mitt nuvarande förhållande att det finns en jävla massa spännande saker att testa haha.

  ...kommer inte på mer för nu ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. YAY!! Vi skall försöka få med så mycket vi kan :D

   Radera
 3. Brukar själv försöka hamstra med Pepsi Max på ÖB när de har bra erbjudanden på 4-pack, då brukar det väl bli minst 6 st 4-pack på en gång! :D Vägrar att köpa enskilda flaskor för originalpris om jag inte är desperat & har slut i lagret, haha, de kostar alldeles för mycket enligt mig. Särskilt när det så ofta kommer erbjudanden på åtminstone några flaskor för bättre priser. :P Pepsi Max <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. HUR får du med dig 24 flaskor?!?!?
   Och ja, håller med om att det är vanskligt dyrt... Försöker också köpa 4-pack, men får då oftast bara med mig ett i taget...? Du är min idol, Malin Wonka! <3

   Radera
  2. Hur? Ringer min pappa & frågar om vi ska handla (när han fått lön & ändå ska handla så då kan vi handla tillsammans = han får prata/umgås med mig/hjälpa mig lite = han blir glad, tänker jag iaf) & säger att vi ska åka förbi ÖB, tar en kundvagn & lastar den full med 4-pack (får ju lätt plats 6 st) & sen lastas det in i hans bil. :D Så på det sättet brukar jag fylla på mitt lager med 4-pack. ;D Fyllde på det förra mån med 8 st eftersom han ska vara utomlands i 3 mån, har lite mer än hälften kvar så kan få ta min trogna vän pensionärsvagnen/dramaten för att fylla på lite själv för det lär hinna ta slut inom 3 mån. XD Din idol?! Inom Pepsi Max-kap & erbjudanden? :D Vilken ära!!! <3

   Radera
  3. Hahaha, ett mastermind är vad du är! Men wow. Dricker du en flaska om dan, eller??? :O

   Radera
  4. Haha, tack! ;D Har väl druckit 1 flaska under 2-3 dagar eftersom de har försvunnit så det har blivit lite mycket den senaste tiden, annars bör jag försöka att bara dricka det under helgen eller iaf mycket mindre under vardagarna. Nu har jag dock varit "duktig" & drack inte så mycket i helgen & har inte druckit något hittills denna vecka, så en liten applåd till mig! :D Såg just Påskmust i det senaste ÖB reklambladet online så snart "måste" jag väl köpa på mig lite Påskmust light om jag hittar något bra erbjudande på det. :D

   Radera
  5. Haha, låter som mig. Brukar också kunna halsa en flaska på 2 dagar (eller en helkväll, om det är fredag eller lördag), men försöker tygla mig. Vet att det är svårt, så jag tycker du varit riktigt riktigt duktig!!! :D

   Radera
  6. Haha, åh, tack!!! :D Klarade mig 1 vardagsvecka utan så tummen upp till mig, men nu är det helg så nu får jag unna mig lite. ;) Skönt/kul att vi delar Pepsi Max som vårt "beroende" i livet (& det är ju mycket bättre än alkohol/tobak eller annat äckligt så YAY oss!). :D

   Radera
  7. *råkade dricka två flaskor denna helg*.. FARLIGT när en har så mycket tillgängligt hemma, ju!!!!

   Radera
 4. Vad roligt med en videoblogg! Jag undrar hur ni ser på era vänskapsrelationer? Vad värdesätter ni för fungerande relationer? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite luddig fråga.. Vad menar du med hur vi ser på vänskapsrelationer? På vilket sätt? :)

   Radera
 5. NEEEJ, EMMA!!! Din kommentar råkade försvinna :(((( Kan du skriva frågorna igen!??!

  SvaraRadera
 6. Jobbigt med stressen men vad fint att ni alltid kommer tillbaka till varandra och har såna "kär-perioder", jag tänker att det som förstör relationen är igentligen inte att man blir stressad och ibland glider ifrån varandra, utan det att man hittar inte tillbara till "kär-perioder" ( i alla fall enligt mig).
  Det skulle vara kul om ni kunde prata om hur eran relation har förändrat er i en video :)

  SvaraRadera
 7. Hahaha, absolut! Jag skrev att jag tyckte att Petras frågor lät intressanta, så är också nyfiken på att höra er reflektera kring det. Undrar även om ni - kanske kopplat till frågan om JP - upplever svartsjuka i ert förhållande emellanåt och hur ni hanterar det i sådana fall?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! Sicken tur att du minns vad du undrade också, hehe! :D

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)