Lösenord

onsdag, november 22, 2017

22/11-2017

Idag firar jag och Emil ett år som ett par. Jisses Amalia, så tiden flyger iväg?!

För exakt ett år sedan stod jag och Emil i hans kök i hans gamla lägenhet, dansade tryckare till diverse spotifylista medan en bulldeg jäste, hånglade och han tittade in i mina ögon och frågade om vi kunde bli ihop.

För exakt ett år sedan var det.

Vi har bestämt att vi verkligen vill fira detta fullt ut. Både jag och Emil har tagit ledigt från jobben både idag och imorgon. Idag ska vi ha en lång lyxfrukost i vårt nya bo, sedan efter lunch tar vi en roadtrip och vid 15-tiden checkar vi in på Himmelsby Gårdshotell och Spa.


Gud, så jag längtat efter den här dagen! Har verkligen sett fram emot att bo på det där gårdshotellet för vilken jag lusläst hemsidan, göra något extra lyxigt och bara prioritera *oss*. Fira ett år med min baby. Det känns overkligt, men så lyckosprudlande fantastiskt! Åh, jag är så kär!

Imorgon kommer vi senare vakna upp till hotellfrukost, och därefter åker vi hem för ännu en ledig dag med massor av gos, bakande av kärleksbullar (som vi gjorde för exakt ett år sedan, när Emil frågade om vi kunde bli ihop.!) och kyssar. Och så ska Emil få sin present, som jag jobbat så mycket på...! Kan ni gissa vad det är?

Så nu vet ni om det inte kommer upp ett inlägg imorgon. Men inte alltför långt framåt kommer nog istället ett äckel-gulligt kärleksinlägg...

16 kommentarer :

  1. Tänk att det har gått ett år! Hur tycker du att dina känslor för Emil har utvecklats under det här året? Är det tydlig skillnad mot i början? Minns en gång i somras (tror jag) när du skrev att du hade börjat känna dig så trygg med honom, det var fint <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. JAAAAA! En sådan där härlig pratig ärlig emelie:ig videoblogg, det vore toppen <3

      Radera
    2. Ska försöka få till det senast nästa helg åtminstone!! (med bra ljus och ledig tid!)

      Radera
  2. Åh jag gillar dina ävkelgulliga inlägg! Du sätter ord så bra på alla känslor så det känns i hela min kropp också! GRATTIS till er!!

    SvaraRadera
  3. Hurra och grattis roller ❤️

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi har ju ändå rollat rätt mycket i nya lägenheten också, heheh.

      Radera
  4. Men alltså autocorrect. Skulle stå grattis till er 😳

    SvaraRadera
  5. Stort grattis till er båda, ni är så fina (av bloggen att döma) tillsammans. Kram

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)