Lösenord

onsdag, augusti 09, 2017

Glassrecension: Magnum White

Medan jag just installerat mig i Nederländerna, så...
Sista Magnum-glassen ut, och även den jag sett fram mest emot att testa. Inte bara för att Magnum White är en av mina absoluta favoriter i Magnum-familjen, utan också för att den är så ovanlig i Sverige. I Sverige finns ju mest Strawberry White (ischhhh, jordgubbar), och det är ju rent utsagt sorgligt!

Magnum White
Vaniljgräddglass med bitar av vit choklad och överdragen med vit choklad


Smak: 9/10
JAAA! Den smakar.. så gott! Vit choklad som går perfekt ihop med vaniljglassen på insidan, fullproppad med vita chokladbitar och runt om är samma goda vita choklad. Så goooood. Vill aldrig att den ska ta slut.

Utseende: 5/5
Såååå sugen på att dyka ned och bryta det vita chokladlocket på en gång!

Tillgänglighet: 2/5
Denna verkar vara den svåraste att i Magnum-familjer med de tre Magnumburkarna, och därför tog det en vecka innan vi hittade den. Tyvärr. Men det var det värt!

Upplevelse: 8/10
Kanske för att Emil fick mig att kikna av skratt när han inte kunde spräcka chokladlocket (den var lite för kall så han stod och hackade med skeden i chokladlocket och inget hände, kanske för att smaken var bättre. Men jag tycker det är så roligt att kunna leka med glassen, pilla och skrapa och få fram de vita chokladbitarna. Riktigt imponerad över Magnumglassarna här!


Totalt: 24/30

Så var det slut på Magnum-recensionerna. Men Magnum White, den kommer jag med säkerhet köpa igen om jag får tillfälle!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)