Lösenord

måndag, maj 08, 2017

Lika-klängiga-klubben, inomhuspingis och ett cocktail-försök

I lördags vaknade vi upp vid halv åtta och både gudarnas och Emils tillstånd överensstämde. Emil kände sig lite sjuk och hängig och utanför var det gråmulet och regnade. Perfekt för en mysdag inomhus!

Vi började dagen på bästa sättet vi kunde komma på; att äta choklad i sängen. Lite innan-frukost-gott sådär.
(Min favoritchoklad som Emil tagit med från Sverige, dessutom!).


När chokladen gjort oss tillräckligt pigga trotsade vi vädret och smög iväg till mitt boulangerie där frukost inhandlades; demi-baguette, croissanter och en liten tiger (; en liten mandel-sockerkaka med choklad och nutella). Emil övertalade mig även att köpa världens godaste müsli med massor av choklad och sockerklumpar.


När vi var mätta och belåtna frågade jag: "Kan vi inte krypa ned i sängen igen och se en film?" och Emil verkade mer än okej med idén. På med pyjamas igen och så ned under täcket, på med en film och fram med chokladkakan.


Så gosade vi. Alltså på riktigt, den här gossen är den gosigaste någonsin. Har aldrig mött en kille som är mer mjuksdjur än människa - men det är han! Finns ingen som jag vet som är lika gossugen som honom (förutom jag då). Vi skulle kunna bilda en klubb. Lika-klängiga-klubben eller Kan-aldrig-bli-för-mycket-kroppskontakt-klubben. 


Så spelade vi inomhuspingis också. Jag blev sugen på lite *sport* (som en blir), och vi sköt ut mitt lilla frukostbord i mitten av  min minimala studio, satte upp bokryggar som mitten-avskiljare och tog fram racketen. Först spelade vi elakt, men eftersom det gjorde att bollen mötte golvet mer än racket så bestämde vi oss för att spela snällt istället - och tävla efter att få till 50 slag utan missar. VI KLARADE DET! (efter typ 40 minuter). Vinsten var hångel i sängen. Massvis med hångel.

Klockan 16:30 hade jag ett kortare arbetspass, till 19. Jag stack tillbaka till boulangeriet och race:ade igenom 2 ½ timme, bara för att få möta upp Emil för middag sedan.


När Emil mötte upp mig vid 19 var det meningen att vi skulle ut och äta fondue, men på grund av strul med bordsbokning och krasst bemötande på restaurangen så valde vi att sticka därifrån och hitta något annat.

Emil var både hängig och hungrig, varav det sista gjorde honom vresig och lättirriterad. Fram till dess att vi hittade en restaurang, beställt in varsin rätt och Emil fått mat i munnen. Då blev han helt plötsligt en helt annan person, började prata i dur och log återigen! Himla skönt att jag inte är den enda som blir grinig när jag är hungrig. (Någon mer som känner igen sig?).

Här är en bild på min rumsteak (köttbit) med gratin dauphinois (potatisgratäng). 
Såsen till smakade som utsöndrat av Guds svettkörtlar - så sjukt god. 


Emil åt entrecôte med potatisgratäng också. 


Efteråt bytte jag plats och satte mig bredvid Emil vid bordet, och sade.. "Emiiiil... Jag skulle vilja ta en drink, och lösa lite korsord. Kan vi inte göra det?".

Emil gick med på det, vi tog fram korsordet och beställde varsin drink. Jag som aldrig beställt in en cocktail förut var rätt nervös, men äsch, vissa saker måste man faktiskt bara testa i livet. Emil tog en Caripirihna och jag en Piña Colada.  (Mest tack vare Markoolio, faktiskt. Var helt besatt av den sången när jag var liten och det fanns ingenting jag var mer pepp på att testa i 9-års-åldern än en sådan drink.).


Emils drink smakade uteslutande sprit. Det sved till i halsen och varken han eller jag tyckte den var god. Min drink smakade som jag trodde - fast med en svidande och stark eftersmak. Alkohol alltså.

Emil tyckte mest att den bara smakade ananas och kokos, men själv hade jag svårare för den. Jag lyckades (nästan) få i mig hälften innan det satte stopp. Nathalie frågade mig på snapchat om det, och jag svarade.



Japp. Men klart. Har man inte druckit alkohol hela livet på 25 år, så kan man inte förvänta sig älska det direkt. Min kropp undrar ju vad det är för jävla gift jag försöker lura i mig själv, dolt i en blandning av ananasjuice och kokos.

Planen var sedan att vi skulle gå till mitt favoritcrêperie för dessert, men Emil var alldeles för trött och hängig och när jag för miljonte gången frågade om vi skulle gå hem istället gav han med sig. Han hade däremot dåligt samvete hela kvällen hem, vilket orsakade en oenighet mellan oss. Jag blev ledsen och frustrerad för att han mådde dåligt över att han tyckte att han förstörde vår kväll genom sitt dåliga mående, och jag kände att kvällen blev så negativ helt i onödan. Vi hade ju bara kunnat gå hem och mysa.

Efter att ha gråtit ut en del frustration och massor av pussar hamnade vi tillbaka under täcket i sängen där jag strax därefter somnade på hans bröst. Mest av allt tror jag faktiskt att jag var ledsen för att han redan dagen efter skulle åka hem.

---

Igår är inte så mycket att skriva om. Jag jobbade 7-16:30 och fick därför inte se honom alls. Höjdpunkterna på dagen var dock när han kom för att köpa frukost och jag fick stjäla pussar mellan kunderna, och när han kom förbi på min halvtimmes lunchrast, åt lunch med mig och sedan smög vi och hånglade i trapphuset.

Sedan lade Emil upp en snapstory som gjorde mig ännu kärare i honom än jag redan är.


Jag fick sluta nästan två timmar tidigare (älskar min chef) och lämnade av honom vid busshållplatsen. Fy fan. Det blir inte lättare att lämna av honom. Det blir bara svårare, och svårare. Emil, om du läser det här... Jag älskar dig så att det gör ont ibland, och det finns ingenting som gör mig så lycklig som när du kommer hit till Paris. Tack för att du kom hit och gjorde min helg fantastisk. 

60 kommentarer :

  1. Ni verkar så otroligt fina mot varandra, det gör mig himla glad ❤️

    SvaraRadera
  2. Alltså aj:et i hjärtat när man säger hejdå till sin kille och vet att man inte kommer att få somna på hans bröstkorg, eller smyghångla överallt på två/tre veckor :(

    SvaraRadera
  3. Åhåå har så svårt för Piña Colada, tyckte du den var god förutom spriten? Och kände du av någonting av alkoholen? Eftersom du ändå drack halva tänker jag *nyfiken*.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mycket handlar nog om att jag pressade i mig mycket av den eftersom den kostade 11 euro, hahaha... Men jag tyckte den smakade sött och så de första sekunderna, men sedan tog alkoholen över och det blev bara... starkt och svidande och beskt. Alkoholen förstörde allt. Annars såg jag det lite som en tropisk milkshake, och hade lätt kunnat fortsatt om inte alkoholen varit där i.
      Varför har du svårt för Piña Colada? :)

      Radera
    2. Hahah ja, dricker aldrig drinkar ute pga SÅ DYRT!!! Så förstår dig! nä men tycker den blir för sliskig och söt typ, är ingen jätteentusiast av kokos heller så kanske är det mest! Typ white russian, är också väldigt söt och mjölkig (typ som oboy) men den är min favoritdrink! :)

      Radera
    3. White Russian har jag hört att många uppskattar (bland annat Emil och hans gäng och många andra bekantskaper), men det är ju inte ens choklad i? Och i så fall, varför inte bara dricka oboy? Hahaha, ja, jag vet att jag låter SÅ naiv. Men jag fattar verkligen inte grejen.. :P White Russian fanns för övrigt på menyn, men jag var tvungen att testa Piñan #darnyouMarkoolio

      Radera
    4. Haha nej jag vet, är ju kahlua som är ngn slags kaffelikör, men tycker den liknar oboy i smaken på ngt vis, kanske för att oboy egentligen inte smakar så mkt choklad heller??? haha väldigt oklart detta! Älskade också Markoolio som liten, var till och med på en konsert, väldigt häftigt. Köpte en t-shirt som jag hade på idrotten i skolan i ett år efteråt, haha!

      Radera
    5. Aaah.. Jag gillar ju inte kaffe.. :/
      Men oboy smakar typ... socker. Och lite lite budget-julkalender-choklad, typ, hahaha.. Som jag visserligen älskar så.

      Vaaaa? Wow? Vad hände med t-shirten sen?

      Radera
  4. Får man fråga vilken som är din favoritchoklad? kände inte igen förpackningen :) Och vilken snäll chef du har!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tony's Chocolonely heter den. Just denna är smak av Salted Caramel, men även den vanlgia mjölkchokladen är toppgod! Det är verkligen bra kvalitet på chokladbasen, tycker jag :D

      Radera
  5. Den där chokladen är to die for <3 Provade den första gången i vintras efter att ha läst om den här inne och föll såklart pladask:-).

    Låter som ni hade en fin dag ändå, trots lite dåligt mående och dåligt samvete. Det könns verkligen som ni har något väldigt fint ihop ni två. Ni verkar så öppna mot varandra och så fullständigt dökära så man inte kan göra annat än att avundas er lite. Även om jag älskar min sambo tusen varv runt månen och tillbaka så har vi ju ändå hängt ihop i snart 10 år och den där första stormförälskelsen är inte riktigt lika intensiv men den finns där iallafall och det är jag väldigt lycklig över :-) njut <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kan man till och med säga att det är tack vare mig du fick nys om den??? <3 *isf stolt AF* Men visst är den to die for? Så sjukt god.

      Jag blir så glad och rörd när du skriver så. Jag vet ju själv att man måste ta vara på den här tiden i början, för precis som du säger så med tiden så blir ju saker lite mer *självklara*, och det här AKUTA behovet av varandra mattas av lite. Det är samma behov, men inte lika ivrigt, liksom. Tur att kärleken inte är mindre stark för det <3

      Radera
  6. Ååååh. Känslor, alltså. Min partner och jag är ganska klängiga båda två. Eller rättare sagt, jag är klängig och han har inget emot kroppskontakt. Jag älskar nämligen att ligga över hans knä när vi kollar film, slingra mig som en bläckfisk om honom när han spelar tv-spel, eller sitta bakom hans rygg som en koala när han sitter vid datorn. MEN, jag hatar när någon annan klänger på mig (minns hur jag ville mörda både min mamma och bästa kompisar bara de ens rörde vid mitt hår eller ville kramas utan anledning). Så att han inte klänger, men tycker om att jag gör det, är perfekt!

    Din blogg gör mig så matglad förresten! Jag är vegan så får så mycket pepp att testa nya recept eftersom man ju får göra om alla godsaker. Det kan vara så att jag börjar bli hungrig inför lunchen, men bara Emils video med brödet satte igång saliven...
    På tal om hungern och irritation som du skrev om förresten. Jag kan bli irriterad, men mest ledsen. Jag känner nämligen inte av några humörskiftningar om jag bara är vanligt hungrig, men så fort blodsockret kommer på underkant så blir jag som en melankolisk klump i soffan, börjar prata existentialism och tål inte att någon höjer rösten haha. Annars är jag förskonad (:

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha, det låter faktiskt HELT MAGISKT. Det är roligt, för jag blev också sjukt avtänd av klängiga killar förr i tiden. Men nu är det som att jag är den som är allra mest klängig???? Något måste hänt. Eller så är jag bara för kär, helt enkelt. MEN DU, då, klängmästaren.. Ge ditt bästa gostips, tack!!! :D

      Haha, ja, och franskt bröd är alltså himmelriket. Oavsett vilket diet man följer! (okej, kanske inte GI... eller LCHF.. Eller... vafan.). Hahaha, ledsen? Det låter mer som en lättirritation? Eller lättkränkthet? En djuphet? Sjukt intressant förresten!

      Radera
  7. Ja, där är den ju, Tony's. Jag håller med dig om att den kan dra lite åt Wonkahållet, men tyvärr tycker jag ofta att smaken inte riktigt lever upp till hela imagen runt chokladen. Fantastisk kaka med formen, fantastiskt utseende på förpackningen, fantastiska smakkombinationer, men själva chokladen, den bruna geggan exkluderat typ mandlar och salt, är inte så bra som jag skulle önska. Tufft. Det finns en norsk choklad (vet jag för att min käre är från Norge) som är riktigt, riktigt god. Inte så Wonkaaktig egentligen, för den är ganska standardmässig, men den har en Wonkabesläktad historia, å andra sidan. Den heter Walters mandlar, och är en vanlig mjölkchoklad med salta mandlar. Svingod, enligt mig ett stort steg över Marabous. Historien bakom är också den att Walter, som är en riktigt nördig men oanselig chokladfabrikmedarbetare, själv kom på denna fantastiska smakkombination (den är betydligt äldre än de moderna varianterna ska sägas) och försynt föreslog den en dag. Detta var ett kontroversiellt förslag men alla visste hur Walter var mer förtjust i choklad än någon annan, så man provade, märkte hur bra det blev och döpte den till Walters mandlar för att hedra honom :') Testa om du får möjlighet, riktigt bra! Har också insett att Polen är heelt sjuka på goda chokladfyllningar. Kanske inte i din smak dock, för det är mycket likörsmaker. Amaretto, ägglikör, rom, men även körsbär som är riktigt bra. Förstår inte varför vi inte har tagit efter dem :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Pfft, va, gör du inte?! Smaken är ju bland det bästa med Tony's! (plus att den är så tjock, plus att bitarna är så olikformade, plus att den har folie runt sig, plus att den har ett så sött omslag... fördelarna är oändliga!).

      Men säger du att det finns choklad som har BÄTTRE smak än Tony's?! DÅ VILL JAG SMAKA DEN. Hur kan man få tag på den? Var kan den köpas?!
      Och mjä.. Likör i choklad har jag svårt med tyvärr.. :/ Men Walters mandlar blev jag MER än sugen på nu..

      Radera
    2. Jag har själv svårt att få tag på Walters, tigger den alltid av Olav när han är i Norge. Men om jag kan fixa en extra en gång, så kanske ;)

      Angående Tonys så ska jag fixa en ny platta och dubbelkolla mina smaklökar en dag, för sist jag provade den och kom fram till detta, så var det deras mörka choklad, som jag tyckte var som mörk blockchoklad. Ska testa en ljus igen och se om jag tycker detsamma då :)

      Radera
    3. OM DU GÖR DET, så tänk på mig!!! <3 <3 <3

      Ja, men då får vi se helt enkelt. Tycker definitivt den ljusa är bättre än den mörka... Men smaken är som baken, och jag ser fram emot att se om din åsikt förändras ;)

      Radera
  8. Trots vissa oenigheter [som ju trots allt hör färhållanden till] så verkar det som att ni fick en fin och mysig helg. <3

    OM jag känner igen mig i hungrig-tjurigheten! Min pojkvän säger att jag blir som ett monster när jag är för hungrig x)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha, ett monster, till och med? Ett väldigt sött monster i så fall, Majsis :3

      Radera
  9. Roligt att ni vände pingisspelandet till en gemensam utmaning vilket ju förövrigt alltid är värt en belöning :)
    Illa det där med drinkarna, en bra drink ska inte smaka sprit.. synd när du fick feeling å allt :/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaaa... Jag undrar liksom om/när jag kommer få feeling igen? kan säga att det händer inte ofta, i alla fall...
      Gillar du pingis? :D

      Radera
    2. Inte egentligen. Men jag uppskattar det med mina elever eller om det är i ett bra sammanhang med schyssta människor. Var ute i våras och hamnade på ett ställe där de hade rundpingis för alla som vill vara med.. ca 30st i bÖrjan och några rundor schysst så alla fick vara med. Det var rikrigt kul! Är du en sportig tjej eller är pingis ett undantag?

      Radera
    3. 30 st?! Wow, det var ett rejält gäng. Kan tänka mig att det blir kul om det är mer än bunt än bara ett par. Älskade rundpingis när jag var liten. Men annars är jag så osportig som man bara kan bli. #soffpotatis

      Radera
  10. Jag har lärt mig att jag alltid blir väldigt lättirriterad/upprörd dagen innan eller samma dag som någon jag älskar (syster, pojkvän/flickvän eller någon annan nära hjärtat) ska åka hem (när vi bor långt ifrån varandra och inte kan träffas så ofta). Detta beror alltid på att jag är ledsen över att personen i fråga ska åka. Jag har lärt mig att känna igen känslan. Eller identifiera orsaken till känslan kanske man ska säga. Det är i alla fall en sorg i att behöva separera som yttrar sig i irritation/ilska/stress/upprördhet. Och det är så himla synd om det får förstöra sista tiden man har tillsammans på länge... Men det är svårt att kontrollera de känslorna tycker jag. Svårt att bara bestämma sig för att vara avslappnad och glad. </3 Hur gör du? Hur tänker du?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är precis likadan. SÅ känslig och lättkränkt varje gång en separation är på gång. Men jag inser det ofta inte förrän EFTER jag överreagerat, trots att det händer varje gång. Och jag inser att det var det som var orsaken varje gång - efteråt. Och jag vet, jag hatar att det förstör den sista tiden och man bara är elak och dryg och irriterad sista dagen.. :(
      Men jag försöker verkligen att bli medveten INNAN jag säger något drygt eller blir sur i onödan, men det är riktigt svårt, det håller jag med om..

      Radera
  11. Söta ni ❤️
    Jag är likadan. Trots att jag inte alltid känner mig hungrig märker jag på humöret som blir nedstämt, lättirriterat, ologisk och liknande. Kroppen den vill ha maaat ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja, det är lustigt hur den kan ta ut det så på humöret..!

      Radera
  12. Åh, jag tycker verkligen att era videoklipp är jättemysiga (och någon gång borde ni ju göra ett klipp där ni sitter och talar om ett bestämt ämne tillsammans typ! så fint att se er ihop) (och tycker att du alltid lyckas välja så klockren musik till dina videoklipp, inte appråpå videoklipp).

    När ska ni ses nästa gång? <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åååh, älskar när du säger så fina saker om mina videoklipp!!! Det fick mig jättesugen på att göra en videoblogg. nämnde för Emil om att göra en gemensam, och han verkade positivt inställd till idéen! Det blir kanske när vi ses nästa gång..! (Men vilket ämne önskar du att vi skulle prata om, i så fall? ;) )

      Jag åker till Sverige den 19-29 maj för att examineras! Då har vi 10 hela dagar ihop <3

      Radera
    2. Åh, är glad både över att du blev pepp och över att du verkar kunna få med Emil på en videoblogg framöver! När du gör egna videobloggar tycker jag det är fint att höra dig prata om sådant som händer i ditt liv, kanske vad du tänker på eller något liknande. Med Emil vet jag inte riktigt vad som vore passande och allra mest intressant, hm, får fundera!

      Vad härligt! <3

      Radera
    3. Haha, åh! Skriv i inlägget om videoblogg sen så ska jag lägga det på minnet :D

      Radera
  13. Härligt inlägg, ärligt och speglar verkligheten. Jag känner igen det där med att vara lite grinig och oense.. Vakna nätter med en tre veckors baby gör detta ganska vanligt hos oss..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag kan tänka mig det, uff, det kan inte vara lätt! Hur hanterar ni det på bästa sätt? :*

      Radera
  14. Haha jag joinar gärna er gosklubb. Gos är typ det bästa som finns. Gos med en riktigt gosig kille är livet <333 Den där chokladen klämde jag på i helgen men snålade och köpte inte. Dumt! Blev sugen nu när jag ser den här...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Komsi komsi, alla är välkomna i gosklubben! :D
      Och du får nog fler chanser att köpa den - och dagen du gör det kommer du ICKET att ångra dig!

      Radera
  15. Emelie <333 ändå fint, trots hängighet, hangry (hungry plus angry bästa uttrycket!!) oenigheter och separationsångest. För det är så tydligt hur mycket ni älskar varandra!! Er kärlek bara lyser igenom i inläggen. Så vackert!!!!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha, älskar "hangry"... Så himla beskrivande och träffande ord. Och du är så himla himla fin, du förstärker mina kärlekspirr så jävla hårt!! #bästaenkangöra

      Radera
  16. Men åh, nu blir jag gråtig igen. Först din kärleksförklaring till Paris i förra inlägget och så till Emil i detta. Du kan verkligen konsten att uttrycka stora känslor i skrift.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åååh, vännen!! :') Jag blir så otroligt imponerad att jag lyckas nå fram med vad jag känner... Och att du är mottaglig för det! <3

      Radera
  17. Den där chokladen är ju goals alltså! <3 och "Men. Vi har bröd iallafall" x) Du har verkligen haffat en sjysst kille! Jag skulle också vilja äta en varm baguette direkt från butik! Det är något med att gå direkt in i en butik, handla lite gott och blandat och sedan gå till en park och picknicka! Bryta brödet själv, kladda med pålägg och tillbehör istället för att fint fixa till allt hemma i förväg! :) Det är något som jag ska göra i sommar har jag bestämt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mwihihi.. Jo, så fin, så fin, så fin, min kille. En kille som uppskattar bröd <333
      OCH JA! Faktum är att det är precis vad jag ska göra imorgon! Vi ska ha pique-nique och jag tänka bara köpa med mig bröd och lite röror och grejer och fixa på plats :D

      Radera
  18. Japp enbart tack vare dig :-) Tack så mycket!!! :-)

    SvaraRadera
  19. Men shit vad jag känner igen mig i Emils känsla! Så fort jag känne är att jag gjort någon besviken eller helt enkelt inte nöjd får jag så dåligt samvete att jag liksom nojar sönder det som kunde blivit en fin stund. Känslan av att vara besvärlig är bland det värsta jag vet, huah...

    Kul ändå med en piña colada! Jag har aldrig testat det faktiskt. Men kokos är ju godaste grejen ever 😍

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, åh, det där är en KLOCKREN Emil..!!! Han är sannerligen inte ensam (och han uppskattade mycket att läsa din kommentar!). Tack för att du delar med dig!

      ... Haa, men åh, då skulle du nog gilla den drinken? ;)

      Radera
  20. Jag önskar att min sambo vore lika gossugen!! Blir ju nästan avis haha! ;) nerå alla är vi olika och bra är väll det. Känner dock igen mig också i Emils dåliga samvete, jag är exakt likadan och ibland så får jag dåligt samvete över att jag låter det påverka mig i vissa fall då det inte ens är mitt "fel". Känslomongot nummer 1 ;D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahah, jädrar, vad många av er som ändå kände igen sig i Emils dåliga samvete..! Jag som tycker det är helt orimligt med tanke på situationen, men jag antar inte... Hm...
      Men vi är alla känslomongon <333

      Radera
  21. Du och Emil är så söta :) Det är fint att han kommer till dig trots att du jobbar så att ni kunde spendera lite tid med varandra :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åååh, fina du! <3 Ja, det tycker jag med. Han är så söt mot mig.. <3

      Radera
  22. Men ni pratar ju likadant!! haha!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahah, söt! Vi har nog umgåtts för mycket, jag och Emil.. ;)

      Radera
  23. Min pojkvän är exakt lika gosig som Emil verkar vara! Måste ha kroppskontakt varenda vaken stund (och sovande också i för sig..) :D får alltid kramattacker när jag sitter och gör något annat. Haha. Tycker förövrigt att du och Emil lyckas så bra med långdistans, alltså man märker ju verkligen hur duktiga ni är på att hålla kontakten och hur mycket ni älskar varandra. Oftast hör man bara skräckhistorier om långdistansförhållanden och det är så kul att se ett som faktiskt fungerar! Jag tror alla på bloggen håller med mig när jag säger att vi är alla blir så himla glada av att få ta del av eran kärlek <3

    På tal om ingenting så tog jag bort en visdomstand för två dagar sedan och har inte ätit som vanligt, så nu när jag ser maten på bilderna så blir jag såååå huuuuungrig. Jäklar vad jag ska äta sen när jag kan! Du äter alltid mat som jag själv skulle äta. Typ exakt samma matsmak. Är matsmak ett ord förresten?
    Det här med alkohol... jag dricker typ aldrig länge, tycker som dig att det är så stark eftersmak. Jag brukar bara få ont i bröstkorgen av alkoholen och må illa :( kan knappt tänka mig hur det är för dig som inte alls är van vid känslan eller smaken av alkohol. Sånt onödigt gift egentligen?

    Och hahah Emils "men vi har ju bröd!", fick mig att skratta högt. Bröd är bäst.

    Sorry för osammanhängande kommentar! Jag är ganska mycket mer ADD-ig nuförtiden och lite okoncentrerad så framstår säkert som speedad och tankspridd även i text. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. HAHAH, åh, din kommentar! <333 Tusen hjärtan på den! Var tvungen att printscreena och skicka till Emil på studs, den var så fin! Jag blev helt helt rörd. Tack, Bea!

      Hur lång tid innan du får njuta igen? Ser fram emot den dagen med dig! :'D Mat är bland det bästa som finns. Och ja, jag tycker matsmak är ett ord. Vi är matsoulmates, tror jag. ;) <3

      Hahah, Emil är så bra :D

      NEJ; jag ÄLSKAR din kommentar! Fler fler sådana underbara lyckopiller!

      Radera
    2. Hahaha! <3 så roligt att höra!
      I helgen eller efter helgen ska jag nog kunna äta relativt normal mat skulle jag tro. Det positiva är ju att jag kan äta glass och massa såna mjuka saker i alla fall! :D jaa, matsoulmates låter bra! :D

      Fler kommentarer kommer det definitivt att bli :)

      Radera
    3. Glass ska man inte klaga på, men jag förstår att ibland vill man snarare ha något salt och gott också, för att liksom kunna uppskatta glassen än mer ;)

      Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)