Lösenord

söndag, april 02, 2017

Vill ni flytta ihop med mig???

Ni är helt underbara.

Jag kan inte förstå att jag har så fantastiskt genomgoda, omtänksamma och välmenande bloggläsare där ute, som dessutom är så vansinnigt kloka. Jag blev så otroligt rörd av era kommentarer, och det faktum att ni ställer upp för mig när jag behöver er. Det betyder mer än ni kan förstå.

Jag har just suttit tillsammans med Emil i Skype och läst igenom varenda en, varenda ord, och ni har fått mig att både gråta, skratta, skaka på huvudet av era klockrena liknelser, känna både sympati och empati men mest av allt en förbannad gemenskap. Tillsammans har vi utbrutit kommentarer men "åh, så klok!" och "den här kan jag verkligen relatera till.." och "men wow, vad underbar hon är.."... (med det sagt har jag lust att föreslå att vi allesammans flyttar ihop!!!).För att göra det hela lite mer intressant så kom vi på att göra en lista, där vi gjorde tre kolumner: "Emil / Paris / Neutral", där vi skrev in lite där vi tänkte er att era åsikter riktades.

Inte för att det på något vis förändrar hur jag i sluttampen kommer att göra, men det var otroligt spännande att se lite hur ni tänker. För jag vet ju att era åsikter, så vettiga, så sanna, är alla åsikter sprungna ur era liv, era erfarenheter, era lärdomar... Och jag värdesätter var och ett av era perspektiv så högt.

Ni har fått mig så mycket lugnare, rofylld och jag har kommit ur mitt "svart-vitt"-tänkande. Det behöver inte vara antingen eller. Jag och Emil har pratat vidare och jag har kommit riktigt långt i min process. Vi har inte gjort Paris till en omöjlighet. Vi har inte heller sagt att Paris kommer att ske. Och den tanken, just nu... Får mig inte längre att gråta. Och det är stort för mig - jag har kommit långt. Mycket tack vare er.


6 kommentarer :

 1. Vill mest bara kommentera massor av hjärtan. Ni är så fina och gemytliga ❤❤❤

  SvaraRadera
  Svar
  1. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤ till dig!!

   Radera
 2. Jag gillar att ni har gripit er an råden genom att dela in dem i kolumner! Så ordningsamt och bra :)

  SvaraRadera
 3. Ser att du redan fått en drös med kloka och tänkvärda kommentarer så du behöver egentligen inte en till från mig. Särskilt inte som jag tänker säga i stort sett samma som så många av de andra sagt. Att du kanske ska ta en sak i taget. För som jag har förstått det måste du ju ändå göra ditt år av jobb i Sverige? Och då vore det ju rent av korkat att inte göra det i Nyköping där du är nära Emil i och med att du mår så bra med honom nu. Sedan när året börjar närma sig får du ju helt enkelt känna efter vad som känns bäst då. Är det att stanna kvar hos emil? Fine, Paris väntar som någon skrev. Och det enda som sätter stopp för att besöka det är möjligtvis pengar och semesterdagar ;)
  Självklart får du planera ditt liv och att ha mål att sträva efter som du har haft är ju bara bra! För det ger ju den där knuffen man ibland behöver för att ens orka. Men du får inte heller vara rädd för att ändra målen om det nu råkar komma en perfekt Emil in i bilden. För han var ju inte intänkt i din målbild, och då är det inte så konstigt att han ställer till lite problem i din hjärna.

  Nu ska jag sluta babbla. Jag tror att om du tar en sak i taget kommer du kunna känna efter vad som känns mest rätt. Skulle det tex bli så att du blir kvar i Sverige med Emil sedan och mot all förmodan inte skulle trivas så kommer det ju märkas både i erat förhållande och i ditt mående. Då får ni tänka om. Allting går att ändra! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Behöver och behöver, om du ändå visste hur glad jag blir av att se att du finns här och bryr dig också??? Du hjälper VISST.
   Och du har helt rätt, ett år är lämpligast i Nypan om jag nu ändå måste vara i Sverige. Dumt att hålla sig borta i onödan - även om jag är rädd att bli ännu mer fäst vid honom..
   Och som du säger - jag har varit rädd att ändra mina planer, och det är därför detta gör så ont. Men... Jag är på god väg. Och just det här med att man FÅR ändra sig.. Ja, tack Anna!! <333

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)