Lösenord

måndag, mars 13, 2017

Mitt hjärta fyller år! + Emil-frågestund

Det absolut första jag vill säga i detta inlägget är...
GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS
För idag fyller min Emil, mitt hjärta, min pojkvän, min älskade Nyköpingspojke hela 22 år! Olyckligtvis kan jag inte vara där han är och skämma bort honom i person, men som ni kanske läst om så skickade jag iväg ett litet care-package på posten för att åtminstone ge honom lite kärlek från Paris.


I veckan kom paketet äntligen fram, och han tjuvöppnade det i förväg (med min tillåtelse) över Skype. Sedan postade han detta på facebook.Inuti fanns en bunt med massor av småsaker, minst lika kärleksfulla som oviktiga! Det fanns en hel drös med Twix White (en nostalgigodis), ett vykort, handkräm, tärningar, broscher, bakdekorationer, franska LU-kex samt ett handskrivet brev. Och fylld med massor av små klistermärkes-hjärtan.

... Och att han gillade det gjorde mig så varm och glad i hela kroppen! Åh, vad jag är kär i honom.  Jag är så kär, så kär, så kär jag inte kan minnas att jag någonsin varit förut. När jag tänker på honom så blir jag helt gojsig på insidan, och för han är så himla god, så fin, så underbar och så fantastisk... En sådan person som jag verkligen vet kommer finnas där för mig, som alltid ställer upp, som gör sitt allra yttersta, som är mer än allt jag kunnat föreställa mig som en partner. Och jag är så tacksam att han, att just han råkar tycka om mig tillbaka. Och här är fyra av mina favoritsnaps som han skickat mig 


Ni kanske läste i lördags att jag och Emils planer om att ses varannan vecka kraschade, på grund av att ryanair bytte avgångstider på sina flyg? Det gjorde oss ledsna till apati, och vi insåg att den enda lösningen var att Emil tog ut två semesterdagar för att kunna flyga hit 7-9 april samt 5-7 mars.
Jag frågade även min chef om ledig den 21-23 april, för att kunna åka till Sverige och träffa honom.

Efter en kväll och en dags oroande, nervositet, ångest och rädsla att bli nekad ledighet så möttes vi båda på kvällen framför Skype: Vi båda hade fått ledigt. Tre resor bokades direkt - två för honom till Paris och en för mig till Nyköping.... Och ni kommer vi ses varannan vecka fram till sommaren ändå, precis som vi önskat! Jag är helt bubblig och glad och full av lyckliga känslor, så jag tror nästan att jag spricker!


Dessutom skrev Saga och frågade om vi inte kunde ha en frågestund med Emil.. Och han säger "varför inte?!"... Så passa på - ställ en fråga till Emil! Han lovade att svara på alla frågorna.

FÖRRESTEN.. Sade jag att han fyller år idag?!?!  Skriv grattis!

14 kommentarer :

 1. GRATTIS Emil!!! :D Hoppas att du har en bra födelsedag!

  SvaraRadera
 2. Grattis Emil!! :) och vilket fint par ni är!

  SvaraRadera
 3. Vilket härligt och kärleksfullt inlägg! Och grattis på födelsedagen, Emil! Min fråga är till er båda: Vilken superkraft skulle ni helst vilja ha?

  SvaraRadera
 4. Grattis Emil! Och åh vad fint att det löste sig med ledigheten! Ska btw klura ut några frågor till herrn nu då, ber om att få återkomma ☺️

  SvaraRadera
 5. Grattis Emil!! Åh vad kul med en frågestund! Vill även passa på att be om ursäkt att jag varit så usel på att kommentera, förlåt!! Ska försöka bättra mig ☺
  Men hur som helst – till frågorna!!:
  Det var så kul att höra Emelies version av hur ni träffades – men det vore superkul att höra din version, så, hur var det från ditt perspektiv? När visste du att det var något mellan er? ☺
  Jag undrar också hur det kändes för dig, som monogam, att träffa en person som tidigare varit polyamorös? Jag har själv varit i den situationen så det vore intressant hur det var för dig!
  Vilken är den bästa maten för en romantisk kväll? Och kan du tänka dig att flytta till Paris?

  SvaraRadera
 6. Grattis i efterskott! Och jippi, frågestund! Ok då kör vi.
  -vad föll du för hos Emelie?
  -vad jobbar du med och vad har du för tankar och drömmar om framtiden?
  -kan du snäääälla dela med dig av receptet på nutellakakorna?

  SvaraRadera
 7. Grattis i efterskott Emil! Du har tur som träffat Emelie, dels för att hon är den hon är och dels för att det fick dig att inse det underbara med Paris! Du verkar nöjd efter den första upplevelsen tycks det. Är det något särskilt du fastnade för? Hälsningar från "teruko" (gammal, men sannerligen inte ett gammalt ex... :)

  SvaraRadera
 8. Grattis i efterskott Emil!
  Vad kul att ni löste det med att ses varannan vecka! :)
  Och lite frågor!
  - Vad var det första du tänkte när du såg Emelie för första gången?
  - Hur vill du att ditt liv ser ut om 20 år?
  - Om du gillar Harry Potter - till vilket elevhem skulle du vilja tillhöra?

  SvaraRadera
 9. Vad är det bästa med Emelie? :D
  Vad är det sämsta? Hehehe sorry om jag startar ett bråk nu...
  Huuuur "kom du på" (?) receptet till de smått briljanta Nutellakakorna?
  Kan du (eller Emelie) baka ett gäng och skicka till mig? Snääällaa
  Beskriv hur en perfekt dag ser ut för dig!
  Har du någon dold talang?
  Hur ofta läser du Emelies blogg?

  SvaraRadera
 10. Hej:) på vilka sätt är du o Emelie tydligast lika varandra och på vilka sätt är ni tydligast olika? T.ex. personlighet, intressen, värderingar, smak.

  SvaraRadera
 11. Sorry för att jag inte har kommenterat på ett tag, men har haft fullt upp med flytt och tentaplugg! Men ett stort grattis till Emil i efterskott! Här kommer ett par frågor:
  Hur ser en optimal dejt med Emelie ut?
  Hur ser du på framtiden? Är det viktigt för dig att följa ett normativt "barn, hund, hus och Volvo"-liv?
  Har Emelie, med sina psykologkunskaper, en tendens att hålla på och analysera din personlighet och dina beteenden hela tiden? Vad tycker du om det i sådana fall? ;)
  Vilket djur skulle du säga att du är mest likt, och vilket djur skulle du säga att Emelie påminner mest om?

  SvaraRadera
 12. MEN så fint! <3 gulle er! ser fram emot frågestunden :D

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)