Lösenord

onsdag, februari 15, 2017

Alla ❤-ans dag; bagerijobb och glassdejt

Igår vaknade jag upp, sprudlande och glad, för det var ju trots allt alla -ans dag!
Däremot hade jag jobb på agendan från 11-19, men därefter hade jag bokat en dejt med mitt hjärta. Vi skulle äta Ben & Jerry's framför Skype, minsann, och det jag såg jag fram emot som tusan.

Fast först: morgon-selfie!


Skickade både iväg, och fick tillbaka lite kärlek.


Jag kilade snabbt iväg till jobbet och erinrade mig Ebbas önskan... Bakelsedisk-bild! Denna dagen, just alla -ans, var det en riktigt maffig disk....  För kolla bara på bakelserna! Vi hade tre nya tillskott denna dag, i form av hjärtan. Ett vitt hjärta, ett rött och ett mörkt. Dessa var fyllda med hallonmousse, röda-fruktermousse samt chokladmousse. Mmmm...... Jag trugade på med jobbet fram till klockan 19 och det gick som smort! Var riktigt roligt, jag var på strålande humör och kände mig både pigg, glad och förtjusande snygg. Så som alla bör göra en dag som denna, när en ska sprida kärleken.

Vid 19 så slutade jag, och skyndade mig snabbt hem för att påbörja kvällsdejten med Emil. När han kommit hem timmarna tidigare hade ett blombud väntat honom utanför dörren, och jag blev mer än lycklig att se att han uttryckt glädje över detta på sin snapstory.Jag förberedde inför vår dejt; tände ljus, bryggde te, plockade fram favoritglassen ur frysen och startade igång Skype.Vi tillbringade kvällen med att prata, äta glass, se på film via Netflix och längta nio dagar framåt. Det var en himla mysig dejt, och fastän det jag ville mest av allt var att kyssa honom, så var detta mer än bra nog - för stunden.


4 kommentarer :

 1. 9 dagar! Ni är nere på ensiffrigt! Oj vad tiden går snabbt! Det är så fint att se hur ni gör det bästa av situationen, oerhört inspirerande :')

  SvaraRadera
  Svar
  1. ELLER HUR! Jag ser fram emot det så så så så mycket..
   Och vad fint sagt av dig - jag vet själv att det inte var i närheten av det vi egentligen VILLE men vi försökte ju så gott vi kunde. Och jag tyckte det med tokmysigt i slutändan ändå, med det vi hade att jobba med <3

   Radera
 2. Alltså, jag dör på de hjärtformade bakelserna! Så perfekta, alla tre! Det är så fint att ni har alla hjärtansdag-dejt deluxe fast ni bor så långt ifrån varandra. Nio dagar är inte lång tid! Nio frukostar att slumra sig igenom, det går på ett kick :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är de söta? Nu köpte jag inte med mig någon hem, men det var ju för att jag redan hade glassen som väntade. Gissar dock att de var kalasgoda!
   Awww, tack för peppen, Ebbsis <3 :D

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)