Lösenord

tisdag, januari 31, 2017

Sista indiska middagen innan avresa

I söndags var det min och Emils sista idag ihop innan flytten, och vi hade planer på att åka till Stockholm. Planen var att åka redan kring lunchtid och även hinna med en huvudstadsfika, men vi båda var rätt sega och sedan fick vi nys om att Lincus var lite sugna på att umgås. Då väntade vi in att Linnéa slutat jobbet och åkte upp tillsammans allihop i Marcus bil.

Ps. Förvånande roande att det ser ut som att Emil har mössa på bilden, fastän det egentligen bara är skugga. Ds. 
Klockan 18 hade jag bokat bord på min favoritrestaurang i Stockholm, se där! Det var Nathalie och Emmy som stod som middagsgäster, och nu hängde Lincus med på ett hörn också. Här ser ni gänget när vi slagit oss ned och beställt in vad vi ville äta.Mitt favoritsällskap satt mittemot. Hjärta på det.


Sedan kom maten in! Jag beställde en söt kycklingrätt och Emil en syrligare lammrätt.Och de andra beställde också saker, men som inte är så intressant för er att höra vad det var. Här nedan ser ni Linnéas vy av matbordet.


Och Emils!Personligen tyckte jag stämningen blev lite stel, så jag försökte dra igång en lek. Resterande förnekade den stela stämningen (var det bara jag, alltså?) men gick med på att leka ändå. Vi körde en frågelek, som innebar att en av oss ställde en fråga till en annan vid bordet - vilken fråga som helst, och efter att den personen svarat var det den personens uppgift att ställa en fråga till en ny person. Perfekt lek att köra när alla inte känner varandra!

(förlåt men VAD FIN DU ÄR).Frågorna som cirkulerade bestod av allt mellan "Vad åt du till frukost imorse?" till "Vilken är den mest blottande plats du haft sex på?" till "Vad ville du jobba som när du var liten?" till min personliga favorit... "Skäms du inte över sugmärket du har på halsen?". Sedan satt vi och åt, åt, åt och det var så gott, gott, gott. Älskar indisk mat. Speciellt härifrån.
Innan vi gick därifrån fick jag en SKAMLIGT bra rabatt på min och Emils del av notan, fy i satan så bra det kändes. Bortskämd stamkund här!

Nathalie och Emmy beställde en über som jag fick åka med i, men innan dess kysste jag Emil adjö eftersom han skulle med Lincus tillbaka till sitt. Vi bestämde att träffas snabbt på tisdagskvällen för att säga hejdå innan min flygresa, men oj vad jobbigt och konstigt det kändes att åka skilda håll....

6 kommentarer :

 1. Åh, den där indiska restaurangen måste jag prova någon gång! Älskar indiskt <3 Föredra du naanbröd eller papadums förövrigt? (jag föredrar det sistnämnda)

  Det gör förövrigt verkligen ont i mitt hjärta att du och Emil ska skiljas åt?? Åh, hoppas att er kärlek överlever och att ni kan ses snart ändå <3 Tycker om att se dig lycklig och kär!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är den bästa i Stockholm, utan tvekan!!
   Jag vet inte om jag ätit papadums?! Måste googla... Eller jo, det har jag visst..! Och jag föredrar naan. Gillar att det är mjukt och gosigt.

   Det gör ont i mitt hjärta också.. <333

   Radera
 2. Måste testa den indiern. ÄLSKAR ju indiskt. Naan och Papa dam (eller hur fan det stavas) YUUUMMM

  Gud fick typ ont i magen för din skull av sista meningen. Fattar att det känns SKIT att säga hejdå. Har han någon inplanerad resa till Paris redan? Bästa med avsked är ju att man väntar på återförening (finns det något finare????) <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. NAAAAN JA. <3

   Ja, det känns verkligen skit - bra ord där. Men vi har bokat en resa redan 24 februari-27 feburari, en liten week-end. Och du har helt rätt i att det kommer kännas FÖRJÄVLA BRA i kontrast när vi väl får ses då.. ÅH! <333 Tack Mysan!

   Radera
 3. Kul att du också älskar Tre Indier! Var stammis där under gymnasietiden men numera går jag sällan dit.. Det borde helt klart ändras på! Vilken är din favvorätt där? :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh! Jag har två favoriträtter. Antingen beställer jag Biff Balti eller Chicken Pasanda Badami. Fast jag har smakat av nästan alla grytor och rätter. Gillar Daal:en också. Och Palak. Vad har du för favoriträtt, Frida? :D *så roligt att du också varit stammis!*

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)