Lösenord

lördag, december 10, 2016

Två veckor kvar som simlärare

Jag är hemma i Stockholm igen, ägnar mig åt parterapi-kurser och acceptans-kurser och jobbar i poolen. Det är endast två veckor kvar till dess att det är avslutning för alla mina simbarn. Min sista avslutning.
Så denna fredag hoppar jag in för näst sista lektionen och har livräddning samt babyfotografering... När jag kommer hem kommer jag stöta på en pojkvän som tagit sig ända från Nyköping för att tillbringa helgen med mig. Vi ska baka pepparkakshus, gå på julmarknad och hångla.

Kan ni inte berätta om något roligt som hänt er på sista tiden? 


12 kommentarer :

 1. Häromdagen var jag med om en gullig sak på Hemköp. En kille stod vid blombuketterna och tvekade. När jag gick förbi tog han upp en bukett röda rosor och frågade "Du som är tjej, är de här blommorna fina?" Jag försäkrade att det var fina rosor och då såg han nöjd ut och gick och betalade. Nu vet jag ju inte vem han skulle ge dem till eller i vilket sammanhang, men jag känner så väl igen den där känslan av att om det är en viktig person vill man verkligen att det ska bli RÄTT.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men ÅH SÅ SÖTT. Jag hade velat vara med (och kväva impulsen att krama om honom).. Fine person som vill göra någon extra glad :')
   En blir ju så osäker också när det är något som betyder något för en....

   Radera
 2. Kommenterar allt för sällan, då jag läser din blogg via telefonen = lat. haha. Men jag är här i bakgrunden och snokar... ;)
  Vad för roligt har hänt... Ingenting... Eller, nu ljuger jag. Jag tog äntligen körkort!! Lite senare än mina jämnåriga, men vad tusan gör det. ;)
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. MEN FYFAN, GRATTIS, EVI!
   Vilken jävla vinst!!!

   Radera
 3. Något roligt som har hänt mig har jag ju redan berättat om, så nu kommer några frågor på det ämnet till ett framtida önskeinlägg! :D

  1. Hur är studentlivet på SU? Är det ens någon nollning på psykologprogrammet? Inte mig emot om man slipper det iofs, men är inte från Sthlm ursprungligen så vill gärna hitta nya vänner. Förstår att det är högst subjektivt, men upplevde du det som lätt/svårt att få nya bekantskaper i klassen?

  2. Jag tänkte ha ett extrajobb vid sidan av studierna och vet ju att du också har haft det. Är det tufft att kombinera jobb och studier eller funkar det överlag?

  3. Har du några knep för att hitta kurslitteratur så billigt som möjligt? Har spanat in litteraturlistan för termin 1 och det är ju helt galna priser om man skall köpa allt nytt. :O

  4. Angående att välja PDT eller KBT som inriktning senare - finns det något val som är mer "strategiskt" eller skall man välja helt utifrån intresse?

  5. Jag kommer inte att ha något CSN sista året och behöver antagligen jobba en del då för att få det att gå ihop. Kommer det ens vara möjligt? Har du andra i din klass som har varit i samma situation och isf, hur har de löst det?

  6. Har du några tips när det kommer till egenterapin? Tänker då främst på att jag inte kommer att ha möjlighet att lägga ut alltför mycket pengar på det och bidraget täcker ju bara 400 kr/timme...

  7. Upplever du generellt sätt utbildningen som tuff eller går det i perioder, t ex att det är lugnare vissa terminer?

  8. Jag har eventuellt planer på att plugga ett år i USA och undrar därför om det är svårt att tillgodoräkna sig kurser man har tagit utomlands? Var det svårt för dig att bli beviljad studieuppehåll under ditt år i Paris och är det vanligt att man tar någon form av sabbatsår under programmet?

  Haha förlåt för denna vägg av frågor - förstår om du inte har möjlighet att svara på alla. :))) Stor kram och trevlig helg till dig, Emelie!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa! Bra grejer! Jag sparar alla frågor och gör ett inlägg om det nästa vecka! :D

   Radera
 4. Men åh vad mysiga planer ni har ikväll! Någonting roligt som hänt mig på senaste var förra söndagen då jag fick tillbringa en hel dag med en utav mina bästa vänner och hennes sambo! Hon flyttade till Malmö för 4 år sen och sen dess har vi knappt setts. Pratat har vi gjort men inte fysiskt träffats, kanske 2 gånger på dessa 4 år. Så när hon tog sig upp hit över helgen så passade vi på att ses! Första gången jag träffade hennes sambo också.. Vi åt lunch, gick på gamla stans julmarknad OCH åkte skridskor i kungsträdgården. Mysigaste dagen på länge.. innan vi skildes åt så sade vi att "Det får inte gå lika lång tid mellan gångerna vi träffas nu!".. Så det hände en till rolig grej i förr går; jag beställde tågbiljetter för att åka dit över nyår! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gick också på Gamla Stans julmarknad!!! Fast den var smockad så jag hade ändå inte sett dig, tyvärr... Men gud, så mysigt att äntligen få återse en av sina bästa vänner. Vad glad jag blir för din skull! Och att ni snart ska få ses igen! :D

   Radera
 5. Vilken exceptionell helg du har framför dig (fast vid det här laget lär du väl ha hunnit göra en hel del utav det kan jag tro). Jag klädde min plastgran igår i ett försök att skapa julstämning. Bor på västkusten där snön lyser med sin frånvaro och det är lite svårt att skapa julstämning i 10 plusgrader.

  Något roligt som hänt på sistone är väl att jag och min pojkvän skrev på papper på ett hus i fredags. Så i februari ska vi flytta till hus, och flytta ihop på riktigt! :D Det är så galet stort att det känns overkligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hah, åh, jag förstår det... Men jag hade gärna bytt ut vår snö mot lite mer värme istället. Så trött på snö och kyla efter 24 år i skiten...

   ÅH GRATTIS GRATTIS GRATTIS till ett framtida samboskap?! Så himla underbart!!! <3

   Radera
 6. Jag tog hand om en hemlös kattunge ett tag som bara en dag hoppade in genom fönstret när jag skrev ihop en långtråkig labbrapport. Min kompis ute i Göteborgs norra skärgård fick ta hand om henne, och förra helgen åkte jag och hälsade på några dagar. Det var fint att se havet lite men finast var nog att kattungen verkade känna igen mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men åh?! Vilken fimisk grej...! :O Och så fin historia!

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)