Lösenord

fredag, december 23, 2016

Träna med efterblivenhetsmetoden och laga lasagne

I tisdags vaknade jag först upp vid 4 av att Marcus vaknade och åkte till jobbet, sedan vaknade jag halv 7 av att Emil vaknade och gick till jobbet, och slutligen vaknade jag 8 av att Linnéa vaknade och gick till jobbet. #sovmorgon.

I alla fall låg jag kvar en bra stund och snoozade, innan jag välkomnade dagen i Nyköping.... och tog selfies!Jag var redigt glad, för jag hade fått låna Emils träningskort och skulle strax ut och träna för första gången på... två veckor?
Jag fixade mig ordning, packade alla mina träningssaker, gick ut och gick mot träningsanläggningen två minuter bort.... Precis när jag ska gå in och blippa kortet inser jag... att det inte är i fickan.
I min panik letade jag överallt, och gick längs fram och tillbaka längst vägen till gymmet flera gånger (om jag nu tappat det på vägen)... Letade i Linnéas lägenhet flera gånger om, på alla olika ställen. Började bli desperat.
.... Och så... ett mirakel...!Var världens lyckligaste tjej där ett tag. Wow. Men hade helt tappat peppen på att träna. Typiskt, va.

Jag traskade hem till Emil och såg till att middagen stod på bordet när han skulle komma hem. Jag menar, efterbliven flickvän som tappar saker kan väl kompensera lite mer att vara duktig kokerska-flickvän?
Och nog stod maten på bordet när han kommit hem alltid!
Jösses, så länge sedan jag åt lasagne.. Och ännu längre sedan jag lagade det! Jag var stormförtjust och riktigt nöjd faktiskt. Resten av kvällen tittade vi på Sweeney Todd och gosade i soffan fram till dess att det var läggdags.4 kommentarer :

 1. Bodde i det gula huset till vänster på första bilden, men har precis flyttat ☺️ Kan inte släppa hur knäppt det är att du är i min stad....? Men också kul såklart!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså så sjukt?!? Var har du flyttat nu?? (eller, det kanske du redan skrivit?). Och så kul att så VARA i din stad! Du borde ge mig lite bra tips på bra saker att göra när pojkvän + vänner jobbar hela dagarna :D <3

   Radera
  2. Till ett stort hus i Oxelösund :) väntar första barnet om några veckor så våran lilla lägenhet på 40kvadrat hade inte funkat så bra med en liten knodd ;) haha ja det borde jag ju göra, problemet med Nyköping är ju att det inte finns så mycket att göra.... :D ska fundera, kommer jag på något så skriver jag :)

   Radera
  3. Åh.....!!! Så fint ju. En liten vinterbebis <3
   Haha, och det är precis det jag kommer på. Nyköping är inte så hemskt mycket när det inte är turistsäsong, tyvärr.

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)