Lösenord

torsdag, december 08, 2016

Tur att jag inte var naken

I tisdags hade jag en förmiddagsföreläsning i ACT, och satt i skolan och tog diskreta selfies. Egentligen såg jag mest fram emot att få sluta vid 12, eftersom jag då skulle ta mig till....... bussen som skulle ta mig mot Nyköping!


Älskar att se Stockholm susa förbi utanför fönstret.


... och äta äpple!


Alltså Stockholm, vad vacker du kan vara.1 timme och 20 minuter senare anlände bussen till Nyköpings busstation, och minutrarna senare landade jag i Emils kvarter. Han var fortfarande på jobbet, men jag hade *lyckligtvis* fått en extranyckel några veckor tillbaka.
Jag smög in i en tom och mörk lägenhet, tassade omkring lite busigt och kände mig faktiskt lite nervös. Men jag hade planer att utföra! Jag ställde mig och bakade mjuk pepparkaka (som vi pratat om att baka ett tag), diskade och tog det lugnt. Voilà mjuk pepparkaka! 
Klockan närmade sig 17, och jag känd mig plötsligt lite febrig, och väldigt, väldigt trött... Jag lade mig i Emils säng för att snooza lite, och tio minuter senare dundrade Emil och hela hans familj in genom dörren. De skulle nämligen lassa ut hans gamla kylskåp ur lägenheten.

"Emelie?" trevade Emil. när han märkte att det inte var tomt i lägenheten.

Jag plirade yrvaket upp från sängen, satte mig upp och gick för att hälsa. "Hehehe, hej!". Gnuggade tuppluren ur ögonen och försökte se anständig ut.

Emils far, bonusmor och bror hade jag redan träffat, men fick tillfälle att hälsa på hans farbror. Några minuter senare var det gamla kylskåpet borta, det nya placerat och familjen ute ur lägenheten. Jag fick äntligen tillfälle att krama om och kyssa min pojkvän igen. Det var så himla, himla, himla fint att se honom igen efter sex dagar isär. Han verkade lika glad att se mig också.

Och Emil uttryckte en spontan farhåga: "När jag insåg att du var där.. Vad rädd jag var att du skulle vara naken!".. Hahaha, ja, det hade varit något...

Efter att ha landat i stunden så satte vi igång att laga mat. Köttfärspaj!
"Men... Jag visste ju inte att du skulle komma... Andreas kommer förbi ikväll och ser på Game of Thrones..!"

Som om att det skulle vara ett problem?
Vi dukade upp till allihopa, Andreas kom förbi och vi slog oss ned i soffan. (observera den obäddade sängen som jag timmen innan rivit upp).
Efter tre-fyra avsnitt, vid halv elva-tiden, åkte Andreas hem till sig och vi gick och lade oss. Det är vansinne hur jag saknat att somna med Emil, att ha honom nära och vakna upp med hans varma, trygga kropp nära min.

Det är lustigt - jag har aldrig kunnat somna skedandes med någon förut. Med Emil kan jag ligga insnörad som en virad lakritsrem och sova som en prinsessa. Så udda.10 kommentarer :

 1. Nu har jag inte hunnit kommentera på några dagar, bara hunnit snabbläsa mellan föreläsningar-forskningsläsande-uppsatsskrivande... ack, ljuva universitetsstudier. Vad mysigt att kunna överraska sin kärlek sådär! Och den där pepparkakan såg inte helt fel ut... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingen fara, men fint att få se en rad från dig! <3 Det var så mysigt att träffa honom igen. Hoppas studierna går bra!

   Radera
 2. Emelie!! Jag tänkte bara meddela att jag har blivit antagen till psykologprogrammet på SU till våren! :D Så nu skulle jag förstås bli superglad om du ville dela med dig ALLT som rör det - kanske som ett önskeinlägg? :))) Vet inte om det är överdrivet intressant för alla att läsa iofs, hehe, men jag skulle uppskatta det! :D Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. ÅÅÅH GRATTIS GRATTIS GRATTIS EMMA! Vad glad jag blir för din skull! Skriv lite frågor om det, så ska jag nog kunna knåpa ihop något i framtiden :D

   Radera
 3. Haha åh herregud BÄSTA titeln på detta inlägg! Tanken på en sådan situation bara kryper i mig. (Har du fått kommentarer från mig på skadad-fot-inlägget och dammsuga-med-R2D2-inlägget? Annars skriver jag igen!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Jag håller med - högst obehagligt...

   Nej, jag har fått dem! Vill bara finna tid att publicera och svara på dem ordentligt :)))

   Radera
  2. Vad bra att du har fått dem, det är ingen brådska med publicering! Ville mest bara utesluta att jag hade något problem med kommentarsfunktionen. (Eller att jag skrev så tokiga kommentarer att du var tvungen att censurera dem, hehe...) Det är så fint att du tar dig tid att svara på alla kommentarer <3

   Radera
  3. Nu har jag äntligen hunnit göra det!.. Jag älskar verkligen att sitta och svara på kommentarer, men då vill jag göra det med känsla också. Jag vill inte hafsa mig igenom det. Och jag är glad att du uppskattar det, för jag uppskattar ju att du vill skriva en rad! Det blir som ett riktigt SAMTAL på ett annat sätt.. :D

   Radera
 4. Haha åh! Jag älskar det faktum när det trillar in folk som en inte är beredd på ska komma! Jag har tyvärr erfarat två nakenchocker (ja, det var jag som stod för den haha...). Jag har en tendens att vandra runt naken lite för länge efter att jag har duschat vilket har skapat incidenter där exempelvis målare har kommit in i lägenheten via huvudnyckel. Det bästa är väl däremot att det är de som blir extremt generade, jag rör sällan en min (vilket i för sig skapar ännu mer akwardness)!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, nej, men vad roligt!! Eller, ja, kanske inte roligt för dig DÅ i stunden men roligt för mig att höra om i efterhand, haha! Och som du säger, det faktum att det inte gör dig generad blir nästan ännu knasigare, lite såhär "I planned this......", hahaha...

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)