Lösenord

fredag, november 25, 2016

YOLO-diskning, en (av två!) rulltrappor och Hamburgerbruket

I måndags vaknade jag upp i Nyköping, tvingade iväg Emil till jobbet 45 minuter sent (jag försökte faktiskt få honom att få upp tidigare men han rubbades inte) och ställde mig och beskådade diskberget.
YESSSS! tänkte jag, som egentligen inte får diska hos Emil (#perfektionist) och satte en ond plan i verket. Jag älskar nämligen att diska. Speciellt när jag inte får.
Skickade lite snaps och tyckte jag var asrolig (sen när är diska yolo, liksom? #torrhumor). Emil försökte försäkra mig om att jag inte borde ha diskat, och jag var allmänt kaxig.
Sedan satte jag mig ned och bloggade, svarade på kommentarer och hade ett allmänt *lyckopirr* i kroppen. Inte bara för att jag är tokkär i en ny pojke, utan också för att jag nu är tokkär i er!Kottis höll i sig hårt i mikron.Sedan tänkte jag ta mig ut på två äventyr: 1) utforska staden, 2) få lite tentaplugg gjort.
Här är min "vad fan gör jag i Nyköping egentligen?!"-pose.Det tog en halvtimme att gå in till stan.

När jag var ute och utforskade staden så ... så hände det. Jag fick syn på den. Den sällsynta! Den otroliga! En av de två högst kända.... RULLTRAPPORNA! (Kommer ni ihåg att jag och Emil skämtade om att det endast fanns två i hela Nyköping?)Jag var blown away. (snapade detta till Emil och Linnéa).
När chocken lagt sig efter denna otroliga upplevelse (som jag för övrigt vill kalla halva delen av #theNyköpingexperience) gick jag en bit till i staden.Sedan slog jag mig ned i biblioteket och pluggade. 


Skittrist var det. Jag ville umgås med Linnéa och Emil (som jobbade) eller blogga. Fast det fick jag inte. *tentatenta*


Men vid 15 slutade Linnéa, och då tog jag en promenad längs vattnet för att gå till Pelles Lusthus.


Bilden ovan är en av mina favoritbilder. Så himla fin.Jag mötte upp Linnéa och hennes vän Sanela, och vi åkte till Kvinnohälsan och tog hiss-selfies.
Sedan pratade vi ihop oss med Marcus och Emil, och bestämde oss för att ta en roadtrip till Eskiltsuna. Alla trängde sig in i Marcus bil och så påbörjade vi den mer än en timmes långa bilresan till Hamburgerbruket.

Vi har pratat om Hamburgerbruket ett bra tag, eftersom de tidigare varit där och jag är ymnigt avundsjuk på deras burgarupplevelser.
Vi beställde alla varsin burgare, och jag tog en bbq-burgare med sötpotatispommes.
Nedanstående gif kallar jag för "Marcus the Magician".En kan alltid lita på Linnéa för att ta gruppbilder! *älskar'na*
Sedan åkte vi lika långt tillbaka igen, och var inte hemma förrän sent på kvällen. Marcus åkte och jobbade sitt nattpass, Linnéa hem till sig och jag och Emil släpptes av hos honom. Vi satte på en Disney-film, och sedan fortsatte vi vårt i-varandras-ögon-tittande fram till dess att klockan blev över midnatt. Därmellan hade vi många samtal, där både en och en annan känslomässig viktighet yppades... För det är helt vansinne, vad jag tycker om den här pojken. Och dessa människor. Åh.


16 kommentarer :

 1. Vänta nu här... "älskar" att diska? ÄLSKAR? Ingen chans att du har vägarna förbi Karlskrona snart och vill hjälpa till med ett diskberg? Hehehe #jajagärlat #orkarintediska

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja! Det är något med det varma vattnet över händerna, att göra något rent, som gör det så terapeutiskt..! Älskar för övrigt Karlskrona, synd att jag inte varit där sedan jag var 7 år. Hade gärna tagit mig an ditt diskberg, haha!

   Radera
 2. Vi är tokförälskade i dig också, Emelie!

  Har du haft din tenta ännu förresten? Gick den bra i sådana fall, tror du? <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så fint hur en kan bli pirrig av sina vänner och i detta fall vänner jag inte ens träffat?! Än... ;)

   JA! Jag fick faktiskt tillbaka den igår..! Jag fick C (!!!), SÅ NÖJD, trodde jag knappt skulle få godkänt (E)!

   Radera
  2. Wow, bra jobbat! Inte lång tid kvar tills du flyttar till Paris nu ju! Ditt slit lönar sig :)

   Radera
  3. Nej, jösses...!! Kan knappt förstå det själv??

   Radera
 3. Haha, alltså klippet med rulltrappan! Älskar det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, vad kul att du uppskattar det! Jag tyckte själv det var tokroligt! xD

   Radera
 4. Hahaha, rulltrapporna! Bästa!
  Jag är för övrigt lite smått förälskad i Kottis. För söt! Har du hen med dig överallt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha..! Och åh, jag tar med Kottis överallt jag behöver sova, oftast. Jag behöver krama om något varmt när jag ska somna om jag är ensam (har jag sängsällskap behövs inte Kottis) ;)

   Radera
 5. Hur kan man inte tycka om dig?! Du är så fnittrande söt och kär! Underbart att läsa.

  SvaraRadera
 6. Jag är nyfiken! Tänker du/ni att ni ska ha ett monogamt förhållande? Tänker eftersom du sagt att du inte ska vara nåt mer hos maxime. Hur ställer sig Emil till din polyamori? Hehe varsågod för frågebomb :p

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, oooj, dessa är bra bra bra frågor... Jag vill verkligen ta tid att svara på detta, så jag återkommer när jag har mer tid att svara bra! HÅLL UT.

   Radera
 7. ALLTSÅ EMELIIIIIIEEEEE JAG ORKAR INTE, jag sitter och småfnittrar och ler och du är bara världens världens sötaste och finaste, gaaaahhh vad jag är glad att ha dig i mitt liv, och vad jag är ASLYCKLIG att du och Emil hittat varandra, nej nu måste jag sluta innan tangentbordet får en vattenskada av alla lyckotårar <3 <3 <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. JAG ÄR SÅ KÄÄÄÄÄR. Och jag är så glad för din skull, för du har det också SÅ SÅ SÅ jävla bra! Alltså, att vara kär och tokig och GUD vad jag älskar livet!!!

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)