Lösenord

fredag, november 18, 2016

Sjuk med annalkande besök

Bu, jag är sjuk.... Igår vaknade jag upp som om att någon spytt äppelmos i hela huvudet på mig, och idag var jag tvungen att sjukskriva mig från jobbet (åh mina simbarn?!?!) för att överleva helgen.
... För ikväll får jag nämligen finbesök från Nyköping, och vi har massor med storslagna planer... Då kan jag ju inte ligga och vara sjuk, inte sant?

Och just ja.... Jag funderar på att låsa tillgängligheten på bloggen, så att endast användare som jag accepterar kan läsa den. Vill bara förvarna er.. (Håller fortfarande på att grubbla över detta, vi får se..)..

10 kommentarer :

 1. Neeej snälla lås den inte! Har läst din blogg sedan du var au pair i Paris och jag älskar den!

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag följer din blogg för att du verkar rolig och intressant, hade varit jättekul att få fortsätta göra det! Mvh Sofie :)

  SvaraRadera
 3. Ååh säg till innan bara så man inte blir utlåst!
  Om du vill ha kvar en som läsare såklart;)

  SvaraRadera
 4. Åå då vill jag i så fall vara en av dom som får läsa (haha tar mig friheter här, givetvis är det upp till dig vilka som ska läsa!) men din blogg är en favorit och trygg punkt i vardagen! Krya på dig!
  Kram, Jasmin

  SvaraRadera
 5. Men åh, nej... Lås inte bloggen!
  Hur blir man i sådana fall en användare du accepterar? MVH desperat tjej

  SvaraRadera
 6. Åh jag hoppas jag får fortsätta läsa, din blogg är grym. Kram

  SvaraRadera
 7. åh vilka är de magiska orden för att få fortsätta klicka in här?! Skulle vara så sorgligt att låsas utanför men jag förstår ditt grubbleri. Krya på dig!!!!

  SvaraRadera
 8. Åh nej! Din blogg är ju min absoluta favorit! Jag är inne alldeles för många gånger varje dag för att få läsa nästa inlägg! Jag kan dock förstå och respektera att du inte vill lämna ut för mycket av dig själv men ändå kunna skriva av dig men hittills har du verkat ha en så god och härlig balans i det avseendet, inte för mycket, inte för lite men ändå mer än lagom! Älskar't!

  SvaraRadera
 9. Om du låser den, kommer vi som inte känner dig men som vill fortsätta följa dig kunna typ mejla dig och bli accepterade? Har läst din blogg i typ minst 5 år varje dag och vore tråkigt att bryta den rutinen :)

  SvaraRadera
 10. Lösen!? Du gör såklart som du känner, men bli orolig för att jag inte får fortsätta läsa din blogg eftersom vi inte känner varandra. Jag är en sån där tradig icke-kommenterare, men jag har läst din blogg sedan sommaren 2014 och det är en av 3 bloggar jag kollar dagligen utan att vänta på bloglovin-flödet så att säga. Så!! Det var mitt försvarstal. Om du nu bestämmer dig för att sätta lösen, så får du mer än gärna skicka ett mejl, eller lägga en diskret kommentar på någon gammal insta-bild, för.... jag blir sjukt stressad av tanken på att inte kunna fortsätta läsa din blogg girl.

  TACK för mig

  /Lina, trogen läsare 23 år gammal (@kaptenslughatt på insta)

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)