Lösenord

fredag, november 18, 2016

Lösenordsskyddning pågår

Efter många tankar, om och men, så har jag beslutat mig för att lösenordsskydda bloggen. Detta är eftersom att min blogg har börjat växa sig större - större än jag är van vid och större än jag kan förstå, och jag börjar bli lite mer försiktig...

Ämnena jag berör börjar gå allt djupare, och jag inser att jag skriver alltmer personligt och intimt. Jag värnar lite om mig själv, i det här, för om jag håller den öppen riskerar jag att hindra mig själv från att skriva det jag vill.

Jag vill inte begränsa mig i mitt skrivande. Det vill jag aldrig göra, för jag får ut så mycket av att skriva mina tankar och känslor, och jag får även ut så mycket av er feedback. Med det sagt, så inser jag att det bästa sättet för mig att kunna skriva öppet och obehindrat, känslosamt och personligt, är att jag reglerar bloggen med ett lösenord.

Med det menar jag inte att jag vill stänga er ute. Vill ni läsa, får ni ut någonting av min blogg, så vill jag jättegärna dela med mig till er. Är ni intresserade så kan ni antingen skriva ett pm på facebook, eller maila mig, och förklara varför ett lösenord vore kalas. På så vis kan jag ha mer koll på min läsarkrets, känna mig tryggare och även kunna delge er mer av mig. 

I vilket fall som helst....

Lösenordsskyddningen går i lås (hihi, pun unintended) på söndag kväll. Därfram kommer det antagligen vara lite tyst här - inte bara eftersom jag ska knåpa med inställningarna, men också för att jag ska leka massor med Linnéa, Marcus och Emil som kommer och hälsar på mig från Nyköping. Snacka äventyren vi ska ha!

6 kommentarer :

 1. Om man inte lyckats hitta din mail? Vet att jag fick den av dig i samband med din bok som förövrigt växt i mina ögon på många sett efteråt. Men tiöl ämnet, vill gärna fortsätta följa med på din resa om jag får, för jag lär mig så mycket. Och jag tror att om samhället och världen ska utvecklas åt det håll jag vill måste jag få ny kunskap och nya perspektiv (vilket du i allra högsta grad bidrar med alltid plus att du skriver bra och finurligt) så att jag kan fatta välgrundade beslut. Mycket babbel nu. Hoppas helt enkelt få läsa din blogg. Jag läser bara ett fåtal och din är en av dem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det står en mailadress till henne i högermarginalen på startsidan!

   Radera
 2. Tack för många års fin läsning:)

  SvaraRadera
 3. Vill jättegärna fortsätta följa dig! Sände dig ett meddelande på FB.
  Hoppas du haft en fin helg ❤️ kram

  SvaraRadera
 4. Nei!!! Er fast leser av din blogg, den eneste jeg følger... Ikke gjør det <3

  SvaraRadera
 5. Skrev ett PM till dig på facebook, kanske hamnat i ditt utkast. Kram :)

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)