Lösenord

torsdag, november 17, 2016

I gynstolen

Igår var jag på gynekologisk undersökning. Det var ett bra tag sedan jag var det, och denna gången med en helt ny läkare. Det var en liten söt asiatisk kvinna med seriös uppsyn och alldeles onormalt vita tänder.

Jag, erkänt ovan vid att bli pillad i underlivet om det inte är rajtan tajtan på gång, ställde mig stelt bakom traperiet och knäppte upp byxorna.. "Ska jag... ska jag ta av mig allt? Hela kalaset?"

"Ja, ta av dig på hela underkroppen."

Jag drog av mig byxor och underkläder, satte mig i gynstolen och slängde upp benen på vardera sida om den lilla läkaren. Det kändes lite sisådär att brett sära på benen och pressa mitt sköte i den lilla läkarens ansikte, medan hon synade noggrant och hummade.

"Så.. Ja.. Då ska jag bara ta mig en titt här på insidan." Den lilla asiatiska läkaren plockade fram en lång, fallosformad hårdplast-kamera och smetade på glidmedel. "Känns det mycket?" frågade hon trevande medan hon grävde runt med kameran i mitt underliv. "Aaah... Det känns väldigt underligt" svarade jag.

Hon synade skärmen framför sig - den skärm man sett på film när par tittar på sina ultraljud. "Vill du se?" frågade hon mig.

"Eh.. ja... visst." sade jag, medan hon vinklade skärmen så att jag kunde se. Framför mig såg jag otydliga former som skimrande i vitt och svart. "Det där är din livmoder... Och där är din ena äggstock.. Och se, där är din blåsa. Du är lite kissnödig, minsann!"...

"Mmm.. eh... jo..." tillade jag, och situationen kändes skrattretande absurd.

"Se, så friskt och bra det ser ut...!" yppade hon, och jag var nära på att flika in "är det en pojke eller en flicka?" för att vara lite skojsig. Men jag hindrade mig själv. Det hade inte varit skojsigt. Det hade bara varit pinsamt.
Sedan fick jag dra på mig brallorna, nöjd över att mitt sköte sköter sig (hoho) och tog mig vidare till universitetet med frisk fiffi.

5 kommentarer :

 1. Skrattade högt åt detta inlägg?? Det känns som att det skulle kunna vara en krönika i typ Metro eller vilken tidning som helst, så himla underhållande, öppet och välformulerat. Får ta och bokmärka det på datorn tror jag <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, åååh, vad glad jag blir! Precis vad jag hoppades - att det skulle vara lite underhållande :'3

   Radera
 2. haha, du hade ju lätt kunnat slänga ur dig "pojke eller flicka"-kommentaren, skitkul ju! dock undrar jag vad ynekologens asiatiska ursprung hade för betydelse för historien... eller att hon var liten... :)

  mvh pk-polisen ;D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ingen betydelse alls, faktiskt. Försökte mest måla upp en bild av hur situationen såg ut. Det var tydliga markeringar i hur jag skulle beskriva henne. Men jag hade även kunnat nämna andra saker, givetvis - men nu valde jag att beskriva vitheten på tänderna, den seriösa uppsynen, det etniska ursprunget och längden. :)))

   Radera
 3. Hahahahhahahahhaha asså nu har du verkligen, VERKLIGEN umgåtts alldeles för mycket med mig Emelie. Detta är min nivå på alla plan, ahahahahaha. Så mycket kärlek till dig och din fiffi (den får säkert väldigt mycket kärlek ikväll!) :* <3

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)