Lösenord

tisdag, november 22, 2016

Hemligheter, bio, diskoskridskor och NYKÖPING?!

Sååå... Var var vi nu...?

Jo, just ja! Pizza Hut! Här satt vi i alla fall i godan ro och åt.. (eller ja, fnissade och kladdade på varandra och höll på)...


Helt plötsligt framkommer det att både pojkarna och Linnéa och jag smygplanerat massa hemligheter inför kvällen och veckan som skulle komma. Vi kom alla fram till att vi försökt överraska varandra, så utmynnade det i flertalet wtf?!?!?!-skratt, toalettbesök tjejer emellan (med spott-skratt-dusch och gemensamt kissande) samt kryptiskt omplanerande bakom stängda dörrar. Och när man ändå pudrar näsan tillsammans, så kan man lika gärna ta lite selfies (älskar att ha en bloggkompis-kompis-irl).
Mer om dessa hemligheter kommer ni nog få höra om nästa vecka....
Sedan var det dags för bio. Vi såg på "Mr Peregrine's Home for Peculiar Children", och jag hade kunnat skriva en lång recension men håller mig till att säga att jag tyckte att specialeffekterna och musiken var otroliga, men att storyn var väldigt random och därmed stundvis ologisk.
Jag fick många påträngande samtal från min chef mitt under bion, och när jag väl blev av med mitt söndagspass kröp jag smygande fram till Linnéa och Marcus på huk, där jag satt och viskade och planerade småhemligheter inför veckan. Jag frågade nämligen om jag kunde få följa med till Nyköping på kvällen, eftersom jag skulle ha fritt tentaplugg under hela måndag och tisdag. (Det fick jag). Sedan blev det en helt annan historia när jag skulle försöka ta mig upp efter att ha haft ansiktet framför Linnéas fiffi i fem minuter, utan att väcka uppmärksamhet från resterande biomedlemmar (fy vad vi skrattade).

Emil visste ännu ingenting, men för att planen skulle gå i verket var jag tvungen att överlämna min jobbnyckel till vikarien. Han befann sig vid skridskobanan i Kungsträdgården, där det pågick diskoskridskoåkning!
SÅ TUFFT. Vi tog selfies!


Jag ringde honom, han kom skridskande och jag överlämnade nyckeln och sade "SAYONARA" och samtidigt fick jag Linnéa-pussar på kinden.Åh. Så var det dags att berätta det för Emil. "Du... Jag hänger med till Nyköping.. Och jag stannar till på onsdag." Jag måste medge att jag var lite orolig att han skulle bli överrumplad, kanske inte vara helt 100% på idéen... Men när han lyste upp och sade.. "Gör du?!" så blev jag helt gosigt varm i hela kroppen.

En snabb rutt hem för att packa väskan, och sedan tillbringade jag en dryg timme i baksätet på Marcus bil, lutad i Emils knä, ömsom hånglades, ömsom kramades.
På kvällskvisten åkte vi alla hem till Emil där vi drack te, åt polly och karameller och tittade på när Marcus spelade sitt nya spel han köpt.

Ett tag satt Marcus och klämde på Linnéas rumpa, och jag frågar nyfiken "Om du skulle beskriva Linnéas rumpa i konsistens, är det som skumgummi... eller mer som luftmadrass?" Linnéa vek sig av skratt medan Marcus systematiskt klämde och utvärderade, hummade och sade "Nej, jag skulle nog mer säga Jell-O...".

Efter fler skrattattacker, demonstration av olika sex-positioner för killarna (av mig och Linnéa) (favoriten blev den egenpåkomna 'musslan') så åkte Linnéa och Marcus sedan hem till Linnéa, medan jag stannade kvar. Jag stannar fram till på onsdag.


Här kommer förresten Linnéas snapstory om hela dagen!

(SÅ NU ÄR JAG ALLTSÅ HÄR?! HUR COOLT?! Vad tycker ni jag ska göra med allt detta?!).


18 kommentarer :

 1. Så vackert att se dig så sprudlande glad. URCOOLT! Det du är en mästare på; att ta det som det kommer och njuta av det som är!!! Din inställning till livet får mig verkligen att tänja på ramarna. Fina du!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Awww! Om det är något man ska vara mästare på, så är det väl det?! Du gör mig så glad, tack Sara!

   Radera
 2. Din glädje smittar verkligen av sig! Lite frågor, vilka sidor av Emil uppskattar du mest? Skiljer han sig mycket från dom du träffat innan? Tänker personlighet/humor/intressen tex :) Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh... Emil är verkligen en av få. Jag menar, jag har sällan träffat någon med samma persona som honom; en sådan genuitet, ett sådant lugn, en sådan självrespekt, en omtänksamhet, en förståelse och ett djupt intresse för den andre. Han är en så.. god... person. Han har empati, han är så ödmjuk men samtidigt en stark integritet. Han är definitivt väldigt annorlunda från många andra jag träffat, men samtidigt går det inte att jämföra. Jag har inte erfarit ett så starkt klick tidigare som jag har gjort med honom... Och just nu verkar vårt största gemensamma intresse vara att.. hångla... Haha..!

   Radera
 3. Åh så härligt!! Vad du ska göra? NJUTA OCH HÅNGLA! (men det verkar du ju redan vara på god väg med) :)

  SvaraRadera
 4. Så kul. Jag har följt Linnéas blogg säkert jättelänge. Sedan började hennes ansikte komma med här,v ar inte alls beredd på det. Vad roligt ni verkar ha det tillsammans!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja..!! Det var faktiskt helt oväntat, men så kul..!

   Radera
 5. Om jag var du hade jag absolut NJUTIT som bara den! Hur ofta klickar det så där liksom?? När det känns som att man bara vill pilla på varandra, hångla med varandra och vara nära, passa på att göra det! Följ era lustar och NJUT=) //Sandraemelie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sandra, du har helt rätt i det... Sällan det blir så rätt så snabbt... Tack! :*

   Radera
 6. Så himla härligt! :)

  SvaraRadera
 7. Så, så fint! Kan bara hålla med Fanny - en sitter ju och ler som en liten fjant med fjärilar i magen själv, haha...

  Var står du just nu förhållande-mässigt? Är du och Emil liksom "exclusive"?

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, mawww, vad du är söt...! Och jag har gett en liten förklaring i nästa inlägg, ska du se...! :3

   Radera
 8. MEN ÅÅÅHHH <3 <3 <3 Hahahaha fan vad jag garvade när jag läste slutklämmen i inlägget, hahah! ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG OCH GLAD ATT DU ÄR LYCKLIG OCH GLAD! Puss gulle gulle gulle du <3 <3 <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du meeeeed <33333 Det är ju TACK VARE DIG, hjärtat!

   Radera
 9. Hej Emelie! Har nu uppdaterat mig om dina eskapader (hinner inte lika bra inne i veckan tyvärr) och vill säga congräääts till en Emil i ditt liv! Vilken tur han har ;) Bullarna (ja jag vet, ett antal inlägg bort...) såg perfectly fluffy delicious ut, tycker du borde dela med dig av bulldegsrecept och tips i ett inlägg någon gång. Stay awesome ;) //Bull- och glassälskande Nadja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Maww, tack Nadja! Bullarna var MAGISKA! Kanske delar med mig av receptet senare, om du är intresserad..! Promise to stay awesome, if you promise to keep appreciating it ;))) Kram!

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)