Lösenord

tisdag, november 22, 2016

#emeliesfanclub #vip

Alltså, på riktigt... Efter att ha emottagit era mail eller meddelanden på facebook, svarat var och en av er och fått växla några ord, så börjar era kommentarer välla in. Och vet ni vad? Det gör mig glad! (Hur lustigt är det inte, att när jag har 800-1000 läsare om dagen så får jag 3 kommentarer, men när jag har mina närmaste 30-40 stycken, så får jag helt plötsligt en drös med helt urfina ord?! ÅH, pirr!)

Det känns som att ni har gått från min läsarkrets till vänner - som att det nu är mindre ensidigt och att jag får se vilka ni är... Och inte nog med att ni verkar vara underbara hela bunten (annars hade jag inte accepterat just er), så kan vi nu ha en dialog!

Johannes skrev en så talande kommentar om det, och jag känner själv att eftersom vi nu inte är så många, så blir denna blogg en mer vänskaplig, personlig och öppen (hur öppen en låst blogg nu kan vara?) blogg. Och jag hoppas att vi kommer kunna se det mer som ett forum, en mötesplats, än något annat.

(Sedan att vårt alla gemensamma intresse är MIG, den ego-boosten kan jag faktiskt leva med  #emeliesfanclub #vip #sofetch)
Här är jag och min baguette i Paris. Hade ni varit med hade ni fått smaka. Vi hade varit värsta baguette-gänget. (Visst låter det härligt snuskigt?!)


25 kommentarer :

 1. Alltså du borde ju verkligen ha läsarträff någon gång?? Vill träffa dig och alla dina följare (som verkar smarta och bra hela bunten ju!) <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men vilken idé!!??! Tror du att ni skulle vilja det?! Jag hade älskat.
   Typ kladdkaksfika på Fåtöljen (här kommer veteran-läsarna fram)... ;)

   Radera
  2. Om det inte vore för att jag bor 30 mil bort så... :p Men skulle säkert ha lust att hänga på om det planerades i god tid. Och kladdkaksfika låter ju optimalt! :)

   Radera
  3. Men fy.... Det kanske något jag forska mer om att planera.. (jag är ju passande nog planeringsfreak)... Eller picknick hade ju varit nice. 30 mil, norrut eller söderut, förresten? :D

   Radera
  4. Jaa, till våren eller sommaren kanske? :D Söderut!

   Radera
  5. MEN SÅ PÅ. Man kanske till och med kan mötas i Nyköping, då är det ju närmare dig *hehehe*

   Radera
  6. Eller fan, vad gör man i Nyköping... #stockholmftw

   Radera
 2. "#sofetch" <- snälla säg att det var en Mean Girls-referens??

  SvaraRadera
  Svar
  1. DET KLART DET ÄR EN MEAN-GIRLS-REFERENS :'DDDD

   Radera
 3. Haha å! Blev så sugen på baguette nu. #emeliesfanclub

  SvaraRadera
 4. Baguettegänget, haha! Stolt medlem här i så fall. Har läst igenom alla kommentarer som kommit in de senaste dagarna (det tog en bra stund) och dina läsare verkar störtsköna hela bunten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. ELLER HUR? Jag är så så nöjd, ni är så snälla och fina och respektfulla och så klipska dessutom?! Alltså baguettegänget ftw.

   Radera
 5. Igår väntade en halv baguette på mig till frukost. Vad ser jag? Min partner åt upp den under natten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. HAHA! Hen är INTE välkommen i baguettegänget!! #bojkottabrödtjuvar

   Radera
 6. Har börjat äta baguette 200% oftare sedan jag började läsa din blogg, no joke!

  SvaraRadera
 7. Men åh åh åh!!! Älskar att vara vip ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är så så välkommen som vip :D :*

   Radera
 8. Känner mig hedrad av att få vara en del av ditt inbjudna gäng :D #emeliesfanclub

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är hedrad att du vill vara med, Nina! <3

   Radera
 9. Jag är bara så glad att jag är en av de utvalda och detta "koncept" med mer personlig, öppen och intim blogg med utvalda läsare som nu faktiskt kommenterar mer, kan ju inte bli bättre=) /Sandraemelie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har så rätt! Jag är så sjukt nöjd över detta, ni är så snälla och att blogga blev plötsligt SÅ MYCKET ROLIGARE!

   Radera
 10. Måste först och främst säga tack för ditt fina mail!! Gissa om jag blev glad när jag såg att jag får fortsätta följa din blogg??!! Att du tar dig tid att svara är så himla omtänksamt av dig och har nog aldrig sett en bloggare som har en sådan nära relation till sina läsare som du har. När jag läser alla kommentarer förundras jag över de dialoger du för med dina läsare. Måste också påpeka vilka fina bloggläsare du verkar ha efter alla kommentarer jag läst. Nääää hur som helst nu blev jag sugen på baguette, blir nog att kila ner till affären och köpa en till frukost, hahahaha

  SvaraRadera
  Svar
  1. AWW, vad du är fiiin, Marina.. Jag är själv helt förundrad - nu när jag ÄNTLIGEN får prata lite mer er kan jag bevisa att jag blir så glad av att ni ger respons, att jag vill höra om er, era tankar, åsikter, viljor... Det är så intressant, och det ger mig så mycket. En relation är mycket bättre tvåsidig än ensidig!

   OCH NI ÄR UNDERBARA JU. Hahaha, blev det någon baguette?

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)