Lösenord

måndag, november 21, 2016

Bounce och Pizza Hut med tre Nyköpingsgullon

Ju mer jag tänker på det - desto bättre känns det, hela den här lösenordsgrejen. Jag känner mig så glad över att ha få växlat några ord med er alla som jag funnit lämpliga, och flera små kommentarer har redan ramlat in... Att några ord kan göra mig så glad! 

För sanningen är den, att mycket har hänt i mig, runt mig, som jag inte har vågat ta upp. Som jag har varit vimsig och förvirrad och orolig och pirrig och lycklig och nykär igen.

Jag ska berätta allt, men jag börjar från början! Ni kommer förstå tids nog.... (håll i er!)



Denna helg hade vi fullspäckade planer. Redan sedan en vecka tillbaka hade vi planerat att denna helg skulle Nyköpingsborna komma upp, och vi skulle köra en heldag med BOUNCE (den nyöppnade trampoolinparken i Stockholm), restaurang och bio!

Emil hade kommit upp till mig redan på fredagskvällen, och jag vet inte vad som hat hänt med mig, men... Men det kom (som min kalasfina vän Johanna beskrev det) "som en blixt från klar himmel". Jag blev kalaskär. Direkt. Och jag vet inte vad som hände - jag gick från att tycka att han var lite fin till att *PANG* direkt från förtjust till förälskad till kär. På enbart några dagar? Jag har ingen aning om vad som händer just nu, men jag är så vimsigt känslosam att jag inte kan hålla mig upprätt ordentligt.

I alla fall. Både Emil och jag var toksäkra på att Linnéa och Marcus skulle komma försent till vårt första äventyrsstopp, så vi tog god tid på oss. Det visade sig att de kom 20 minuter för tidigt, och eftersom vi latade oss kom vi tio minuter för sent. (Oops).

Men, till slut var vi i alla fall framme och kunde börja studsa! Det här är alltså BOUNCE - en stor anläggning med massor av studsmattor och trampooliner, linbana och hinderbana för stora och små.



När jag såg Linnéa vet jag inte vad som hände - jag fick ett bubbligt lyckoskratt i halsen, hann inte tänka utan kastade mig fram och dränkte henne i kramar. Jag fattade nog inte hur mycket jag saknat henne! Tycker så så så så så mycket om henne.

Linnéa och jag klädde oss i elastisk mundering. Och tog selfies. (I mean look at them babes?!)


Sedan blev det studs, ska ni veta! Här ser ni Marcus komma flygande.


Och Linnéa och Emil var också upp i luften en hel del.


ANFÅDDA SELFIES!!!!



Mitt i allt skrek jag ut "den första som gör en volt bjuder jag på pizza!" och vem fan kastar sig inte fram och gör värsta salton ?!?!?! Jo, Linnéa. Som jeflarimej skulle bli bjuden på pizza.

Efter en timme, svettiga och med annalkande träningvärk (åhjo, minst sagt), och jag med min inte-ännu-eliminerade förkylning, valde att sticka på middag.

PIZZA HUT. Här har vi mig, Emil och Linnéa.


Och så lyckades någon få med Marcus på ett hörn (bokstavligt talat). 


Och här kände jag mig alltså så kalasförälskad så det inte fanns. Vi alla fyra satt typ i vår respektives knä. Förstå. Känslor. Hur?! 

Linnéa och Marcus tog varsin small, och jag och Emil delade på en large med ostfyllda kanter... Alltså jösses-amalia-påven-sket-i-duschen vad gott det var....


Linnéa visade starka tecken på en viss irritation gentemot Marcus.


NÄ, skoja bara. Hon var tokkär, som vanligt. (Se bara på den där blicken?!?! Svärmande tjej eller vad?)


ALLTSÅ GULLON, ORKAR INTE MED ER.

Det är här saker börjar balla ur.... Men resten av lördagen tar jag i morgondagens inlägg, nu måste jag tentaplugget järnet!


54 kommentarer :

  1. Vad glad jag blir att du är så kär och lycklig! :) Är relation med Emil en av anledningar varför du bestämde att inte sova hos Maxime när du är i Paris?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, tack Urszula! (antar att det är du)... Ja, det kändes helt plötsligt inte helt rätt att bo hos Maxime, och alla mina tankar var helt annanvart, jag kunde inte sluta tänka på Emil och allt var bara... kaos. Men nu.. Nu känns allt så ättande, och jag är så glad..!

      Radera
  2. Sådär vart jag också kär i min kille. Så knäppt att gå från ena dagen till den andra och bli KÄR! Men så härligt!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja! Jag vet, helt sjukt?! Att man kan fastna så för en människa så snabbt.. Och jag är så glad för din skull, Liv!

      Radera
  3. !!!!!!!!!!!

    (vill typ utbrista JAG VISSTE DET pga hade nååågot på känn alltså).
    WOWOWOW

    vill höra allt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahahaha, ja, jag tror jag kan ha skinit igenom lite.. :'3 MEN ÅH, mer info kommer!! <3

      Radera
  4. Jag kan inte tala för de andra invalda men GUD vad exklusivt och utvalt det känns! Blir så glad av att bara få fortsätta följa med på dina äventyr att jag blir lika sprallig som er av att få ta del av det!
    Grattis till vad som verkar vara ett riktigt kap till pojke och kompisgäng också, jag måste till Pizza Hut fort som fan nu efter din inspiration, jag menar OSTFYLLDA kanter?!

    SvaraRadera
    Svar
    1. JA!! Jag tänkte det med. Nu kan vi typ bli om ett litet forum!! Ett *Emelie-forum* #egomuch ... Haha, nej, jag driver bara, men jag är så trygg och glad med hur det här kommer fungera nu (även fast man måste skriva in lösenordet kanske en för många gånger)...

      Har du inte varit där?! Cheesy Crust är guda gåva till mänskligheten - adjö torra, hårda pizzakanter, hej OSTHIMLEN <3

      Radera
    2. Johannes kommentar är klockren, jag känner mig hedrad att få vara här inne! Jag känner igen mig i din beskrivning av hur det är att bli förälskad (eller kär, beroende på hur man använder orden). Hur det liksom går långsamt först och sedan BAM! Allt på en gång. Och där sitter man helt förvirrad och undrar vad det egentligen var som hände.

      Radera
    3. Jag håller helt med dig, och jag är så glad att ni känner så! Tycker så sjukt mycket OM ER NUUUU nu är jag vet vilka ni är också, liksom. (Hur man nu kan tycka om någon man egentligen inte känner?).

      Haha, och din beskrivelse om att bli kär är PRECIS PRECIS vad som hände.. .

      Radera
  5. ÄLSKAR PIZZA HUT <3

    SvaraRadera
  6. Haha, ja håller med Johannes, tack igen för lösenordet, tror det kommer bli jättebra det här! :) + finns det något härligare/läskigare att bli kär sådär ens? vet ej faktiskt?? Tror inte det. Hoppas det går bra att plugga ändå, vet av erfarenhet att det kan gå lite sådär....KRAM!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, nej, det är så sjukt oplanerat att jag blir ju lite orolig. Men mest glad, för jag är KÄR!!! Jag ska ut nu där inte internet finns, då MÅSTE plugg bli av..! Kram!

      Radera
  7. Tack för ditt fina svar på mitt mejl (och för lösenordet! nu blir det kommentera av!!!)

    Som jag har längtat efter det här inlägget!! Och jag misstänkte nästan att det här med Emil var på gång hehe... det är otroligt skönt att se dig så glad nu iallafall. Och jag tror bestämt att jag måste äta pizza snart... med ostfyllda kanter.

    SvaraRadera
    Svar
    1. JAAA!
      Hahaha, vänta här nu... Nu måste du förklara dig! Vad var det som "gave it away" för dig? ;) Blir riktigt nyfiken på hur alla typ REDAN VISSTE???
      You go girl. Jag rekommenderar ostfyllda kanter.

      Radera
  8. Alltså känslor är så... fantastiska! Dess irrationalitet är så fascinerande. Känner för att citera känslor med "Den kan vara dötrist och långtråkig och alldeles... alldeles underbar."

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det där är en PERFEKT citering! Verkligen.. Åh... Disney kan, alltså.... :'3

      Radera
  9. Men åh, så bubbligt och fint och AAAH!! (Alltså att du är kär, inläggen från helgen OCH att jag får äran att fortsätta läsa din blogg.)
    Helt underbart att läsa både dina och Linneas inlägg, vill ju typ komma och bosätta mig med er...

    PUSS

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tihi, vad fin du är, Malin! Vi har himla himla kul här alltså...!

      Radera
  10. Alltså, åh vad mysigt det låter! Dina inlägg ger det där pirret i magen trots att det inte är jag som är nykär <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hhihi, då ska du allt få höra mer så du pirrar över!

      Radera
  11. Hej från känslomongot-gilmoregirlstittande-planarkitekten Sarah (om du minns mitt mejl?). Ville bara tacka för ditt svar och för lösenordet. Som någon annan skrev så känns det så exklusivt här! Jag lovar btw att bli bättre på att kommentera här lite då och då. Grattis till nykärleken (är det ens ett ord??) också, finns nog inte mycket som slår den känslan *emoji med hjärtögon*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klart jag minns ditt mail! Pfft, som jag att nu skulle glömma mina läsare, när jag vet vilka de är? ;)
      Och tack för gratulationen! :*

      Radera
  12. Hej! Tihi hade också på känn att du var nykär i någon :-) Jag kan inte sätta fingret på exakt vad som fick mig att tro det men det var något där i Paris som du skrev. :D Glad för din skull är jag! Och håller med ovanstående att det är dubbelt så kul (läser ju Linneas blogg också) att få läsa ur er bådas perspektiv.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, alltså, ni är fasiken smartare och känner mig bättre än jag känner mig själv..... Och, vad kul! Då får du båda sidorna av samma mynt, så att säga! :)

      Radera
  13. Tack ännu en gång för lösenordet hit! Jag är nyfiken på att höra mer om Emil och vem han är! Sade det *klick* för er båda samtidigt, eller hade han redan varit förälskad i dig ett tag? Lycka till med tentapluggandet förövrigt!! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh... Jag kan skriva ett inlägg om det någon gång om ni vill? Eller ska jag svara här? Det är som du bestämmer! :*

      Radera
  14. Åh, så spännande att få höra mer! Måste vara underbart att vara nykär :)

    SvaraRadera
  15. Wow vad kul!! Misstänkte att det var nåt på G med Hjerp ;-) PS vilken boost med alla kommentarer va! Det kanske inte var så dumt för dig att låsa ändå! Hälsningar JohannaW

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha, tack Johanna! Och DU misstänkte också?! Era jävlar, hahaha...
      Och visst, en sådan otrolig megaboost!

      Radera
  16. SÅ kul att du är kär!! Håller dessutom med de andra- vilken ära att få ta del av dina tankar :)

    SvaraRadera
  17. Tack återigen för lösenordet! <3 Man verkar behöva skriva in det ganska ofta men som tur är har jag bra minne så det lär nog gå automatiskt snart! :)

    Precis som några andra så misstänkte jag att det var något med Emil, det är lustigt hur dina egna inlägg kan avslöja dig! ;) Vill läsa mer dock, varför gör du såhär mot oss?! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja, det är det negativa med lösenordet, men då vet man att det är välreglat, det vi håller på och skriver till varandra, hahah x'D
      Nej, men jag vet, vi får ta det med en nypa salt. Jag har det som copy-paste så det går enkelt att komma in.

      Alltså, du visste också.. Era sneaky bitches! Haha, jag är verkligen imponerad, och jag SKA skriva mer!!!

      Radera
  18. Men så härligt inlägg! Och man vill typ vara en i ert gäng ju :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Aww! Du får vara med i mitt blogg-gäng istället! Vi är också rätt exklusiva :DDDD Plus att mitt blogg-gäng får höra ALLT om mitt gäng i Nyköping ;)

      Radera
  19. Åh vad härligt, Emelie!!! Underbart!! <3

    SvaraRadera
  20. Tack för att jag får fortsätta läsa. :D Ska se till att börja kommentera som jag lovade! Likt många andra säger jag att jag misstänkte att det var något på gång mellan dig och Emil. Kanske inte så jättemycket för vad du skrivit utan mer för vad Linnea skrivit. Tillsammans med dina inlägg har det gått att lägga ihop pusslet ;) Men så kul för dig! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, alla verkar vetat och jag som tyckte jag var så jädra cool och lugn typ... Och jo, LINNÉA ÄR DÅ MINDRE DISKRET kan man kanske säga... :P
      Och tack, du pusselmakare!

      Radera
    2. Det ää ofta svårt att vara lugn och cool om man är kär. Det brukar skina igenom rätt så tydligt eftersom man är så sprudlande och lycklig på grund av alla känslor. ;) Det blir ju självklart inte lika tydligt i en blogg där vi bara ser de bilder du postar men ändå :P

      Radera
    3. Haha, ja, men jag är imponerad ändå... Du har ju rätt i det, men ni kan ju liksom inte höra mitt tonläge, eller se mitt kroppsspråk... Imponerande, som sagt :D

      Radera
  21. Ditt glädjebubbel smittar via text genom dataskärmen och får mig att le av din förmåga att ÄLSKA LIVET!

    SvaraRadera
  22. Så mysigt att vara nykär!! Ser fram emot att höra fortsättningen! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, Fanny, du ska du minsann få :D Ska lägga upp nästa inlägg om några minuter bara!

      Radera
  23. Gaaaahhh, du är såsåsåsåsååsåsåså bra Emelie. Alltså jag finner lixom inga passande ord till detta, det är bara såååå fint. "Om man kan bli kär i en tjejkompis - vilket jag är övertygad om att man kan bli - så är jag nykär i dig" <3 Och jag är SÅ JÄVLA GLAD för er skull, och ni är typ superdupermega gulliga. Och att du är i Nyköping är bara helt otroligt. Bigfaaaatloooove till dig! :* <3 <3 <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. LINNÉA DET HÄR ÄR HELT SJUKT OCH SÅ BRA OCH JAG VET INTE ENS VAR JAG SKA TA VÄGEN.
      Fattar inte att det blivit såhär, efter ett litet spontanbesök på en pizzeria med din KILLKOMPIS Marcus?!?! <333

      Radera
  24. Men ooj, det har var oväntat!! :O Kan inte du berätta i ett inlägg om hur Nyköpings-gänget uppstod? ;) Om de eller du inte har något emot det såklart, du hintade ju någon gång att ni träffats genom bloggen :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaaa! Det kan jag absolut göra!! Vill du ha ett eget inlägg om det, eller skulle du vilja att jag svarar direkt här? :*

      Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)