Lösenord

fredag, september 23, 2016

Obehaglig busringning

Godmorgon.

Jag vaknade nyss av ett väldigt obehagligt samtal. Det var en man som förställde sin röst, och började referera till simskolan jag jobbar på. Helt yrvaken och oförberedd nämnde jag att det var ovanligt att kontoret inte hanterade det själv, och dessutom att han påstod att de givit honom mitt privata nummer.
Som jag vill gissa så var samtalet bara en busringning, men en busringning som anspelar på sexuell humor av en person jag inte vet vem det är, som ringer från skyddat nummer, och som växer mig tidigt på morgonen - det är obehagligt.

Så om det är någon av er som läser min blogg och tyckte det var roligt att få mig riktigt illa till mods, så vill jag bara säga att jag inte alls uppskattade det. Jag tycker snarare det var rätt känslomässigt otäckt....

Så i så fall, gör inte om det, är ni snälla.


14 kommentarer :

 1. Usch vad obehagligt </3 Var rädd om dig! Jag tänker att du kanske som säkerhetsåtgärd borde vara mer försiktig med att skriva ut sådan information och så ett tag framöver? Hoppas din helg blir trevlig trots detta obehag iaf!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, Louice... Tyckte själv det var rätt vidrigt... Och jo, jag börjar fundera på om jag är alltför öppen numera.. Kram!

   Radera
 2. Ingen busrigning utan trakasserier! Bör anmälas. Stackars dig, hoppas det känns bättre nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var riktigt obehagligt. Har däremot pratat med min chef om det och vi ska hålla ögonen öppna.

   Radera
 3. Men nä, usch! Inte ok... Dumma människor!
  PUSS

  SvaraRadera
 4. Så olustigt. En busringning förknippar jag med någon form av humor, men det verkar inte det här handla om. Var rädd om dig och mer sparsam med "detaljer" kanske? Det finns så många sjuka individer, tyvärr. Hoppas helgen blir bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är kanske det som blir lösningen. Synd bara att jag inte kan uttrycka mig som jag brukar/vill göra... Tack, teruko, och ta hand om er med!

   Radera
 5. Men fy så obehagligt :( hoppas personen inte ringer igen!

  SvaraRadera
 6. Vilken otäck upplevelse!! Jag förstår inte hur människor kan göra så. Det är riktiga fegisar som trakasserar andra människor, och gömmer sig bakom anonymitet som internet eller telefon kan ge. Vilket creep! Skickar lite extra kärlek och kramar till dig idag! <3

  SvaraRadera
 7. fyfan för sjuka människor. blev ju som du vet identitetskapad på facebook för litet sen, så jäkla obehaligt. förstår inte dessa människor, vad får de ut av det?

  förstår inte heller vad ovanstående kommentarer syftar på att du ska vara "sparsam med detaljer" och "försiktig med att skriva ut sådan information"? vad är det du har skrivit ut som är så privat? tycker snarare du är personlig utan att vara privat?!

  kram emelie!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja gudja, det såg jag - så obehagligt! Och jag håller verkligen med dig. Varför ska jag behöva gömma den jag är, för att andra inte ska få för sig att våldgästa sig in i mitt liv på obekväma sätt? Man har väl rätt att vara den man är utan att bli facebook-koppad eller busuppringd?

   Jag kommer fortsätta som vanligt, och jag är glad att du också gör det. :) Stor kram, Loviii!

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)