Lösenord

tisdag, juli 26, 2016

Första Vincent-dejten med pique-nique inomhus

Häromdagen hade jag första dejten med en ny herre, Vincent. Han hade kommit förbi mig på PAUL några dagar tidigare och jag tyckte han var så fasligt snygg. Så vi bestämde att träffas för en lite längre stund, och lära känna varandra bättre. (Älskar första dejt:er! Man vet verkligen aldrig hur det kommer bli - huruvida man klickar eller inte... Så spännande!).
Planen var att vi skulle ha pique-nique, men när vi väl möttes upp gick vi hem till mig för att hämta grejer, och sedan var jag alldeles för lat för att vilja ta mig ut. Vi dukade upp till inomhus-pique-nique på golvet istället.
Han hade med sig en stor klase vindruvor, en melon, cola zero och kalasgoda tomat-mozzarellaspett. Själv bidrog jag med körsbär, citrontarteletter och millefeuilles från PAUL, en varm baguette och mini-éclairs.

Till en början tyckte jag inte att vi hade den kemin jag önskat - samtalet flöt på rätt trögt och det var flera tomma tystnader. Jag fick känslan av att han inte var så intresserad av att diskutera saker. Men sedan kysste han mig, och i och med den kyssen förändrades allt. Helt plötsligt klickade vi som aldrig förr, och interaktionen kändes plötsligt så naturlig och enkel.

Kanske hade han bara varit nervös innan, eller så var det jag som inbillade mig. Men det var en superbt lyckad dejt, och en som vi bestämde oss för att göra om igen. Inom en snar framtid.


8 kommentarer :

 1. Vi vill se bild på snyggingen såklart! Fråga fråga om han vågar :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, jag har inte ens berättat om bloggen än, tror inte det är aktuellt såhär tidigt... .(a)

   Radera
 2. Berättar du alltid att du är polyamorös redan innan första dejten? Eller kan du ta upp det först på dejten? Syftet för många med att dejta är ju att hitta någon att inleda ett monogamt förhållande med. Bara nyfiken :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar ta upp det under första dejten, som ett samtalsämne. Alltid lika intressant att höra andras åsikter om det, blir spännande diskussioner plus att man får snabbt veta var personen står. Jag säger det runt första kyssen, men skulle aldrig träffa en person flera gånger utan att nämna det. Det är en viktig del av ärligheten som ingår i poly, tycker jag, att ta upp det så fort det blir lämpligt :)

   Radera
 3. Alltså det här med att du älskar första dejter tycker jag är så fascinerande. Själv tycker jag sådant är superjobbigt (iofs har jag aldrig riktigt varit på en första dejt med någon som jag inte kände sen innan), just för att man aldrig vet hur det blir! Haha. Har också så himla svårt för situationer där det liksom lätt kan bli krav på hur det ska vara... eller där det finns vissa förväntningar, om du förstår vad jag menar. När det liksom är meningen att man verkligen ska känna efter om man gillar varandra eller inte - jag antar att det blir någon sorts prestationsångest för mig. Det känns som du har en så avslappnad och skön inställning till dejter, det gillar jag! Och kul att man kan vara så olika. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jo, det finns ju ett sådant element också... Men då kan man ju alltid kapa dejten kort? Det brukar jag se till att göra i alla fall. Jag orkar inte umgås med någon som det inte funkar med. Men som i detta fall, så gynnade det sig att vänta in första kyssen, med MÅTTA.

   Och jag försöker mest tänka att "om personen inte gillar den personen jag är som mig själv, då är den inget att ha" och så kör jag bara som jag har lust. Det blir olika varje gång!

   Radera
 4. Nu har jag säkert öppnat din blogg tio ggr idag för dagens inlägg. Man blir bortskämd när man lärt sig att det i stort sett alltid kommer ett inlägg på morgonen :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, ååh, vad söt du är... Jag ber om ursäkt, idag blev det strul och jag fick inte upp det.. Men SÅ smickrad att du lärt dig rutinerna.. <3333
   Men ja, jag brukar ju sikta på kl. 9 varje morgon :D

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)