Lösenord

torsdag, april 28, 2016

Min syster klipper hår både snabbt och smärtsamt

Som nämnt så hängde jag med min syster hem häromdagen, för att snäppa av några centimeter från huvudstråna. Jag känner själv att det har känts lite för långt och ofräscht på senaste tiden, och eftersom hon har en fullgod sax och ett tillräckligt självförtroende (ändock utan frisörkunskaper, må tilläggas!) tyckte jag det lät bättre än en tommare plånbok.

Jag satte mig ned platt på rumpan med en handduk kring axlarna, och hon tog saxen och slet av stråna. Resultatet? Det blev kortare, och jag blev toknöjd! (Dessutom är jag inte nojig alls - hade det blivit fånfult hade jag utan problem kunnat skratta åt det).

Visst? Visst?Så, nu är skallen genast lite lättare att bära, jag har fått en ny syn på min systers kompetens och tack vare en trubbig sax erfarit mitt livs mest smärtsamma - men också snabbaste! - klippning. Så värt!

5 kommentarer :

 1. Vilken tillgång med en syster som ena dagen bjuder på fantastisk spagetti och den andra klipper håret gratis! Vilka specialtalanger kan du kontra med?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Omättlig avseende att äta glass (och snabbt dessutom!), plus att jag kan alla bra restauranger i Stockholm.. Räknas det? ;)

   Radera
 2. Snyggt! Jag klippte av det mesta av mitt hår ganska nyligen och jag förstår din känsla. Man känner sig omedelbart fri och håret känns lättare när det är kortare och nyklippt :D

  SvaraRadera
 3. Så bra ekonomiknep. Om jag råkar lägga mycket pengar på något brukar jag tänka: ÄH folk går ju till frisören och betalar jättemycket. Jag klipper mig också själv, med frisörsax, jag borde kanske också be någon för det är fortfarande inte jämnt sen sist men återigen ÄH :)))
  Vad fint det blev förresten!

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)