Lösenord

onsdag, februari 24, 2016

Taco-torsdag med fluffiga pitabröd

(Alltså nu handlar min blogg i princip enbart om vad vi äter.... är det okej ens?)

Tacos behöver ju nödvändigtvis inte vara en fredagsföreteelse - speciellt inte eftersom fredag är den dagen som jag och Christoffer brukar spendera på olika håll. Men taco-torsdag, hur fint rullar inte det på tungan? Kanske något som borde slå igenom större än tacos på fredagarna, tycker jag, för vem gillar inte alliteration?
Eftersom både jag och Christoffer tycker att vanliga tortillabröd är rätt menlösa och tråkiga, och att jag själv har fobi för nachos (obs! hemskt traumatiserande!) så tog Christoffer på sig att baka egna pitabröd.
En liten ugnsknuff och POFF!
De blev helt fantastiskt fluffiga och ihåliga - bättre än alla de pitabröd jag försökt baka ut genom åren.
Han är allt bra fantastisk, min brödman.
Därefter dukade vi upp i vardagsrummet (det är ju obligatoriskt med tacos!) med alla de tillbehör, och åt till dess att magarna stod åt alla håll. Vansinnigt länge sedan jag åt tacos, alldeles vansinnigt för länge sedan.

1 kommentar :

  1. Wow, ytterligare någon mer som har fobi mot nachos! Blev dock väldigt nyfiken på hur?! Själv har jag "fobin" att de är så jäääkla hårda, så att de fastnat i halsen flertalet gånger... Plus att eftersmaken är hemsk - det ska smaka potatis och inte torkad MAJS i käften efter att man ätit chips.
    Vad är dina hemska upplevelser kring nachos haha? Känns som alla avgudar det, äntligen hittat min själsfrände <3 <3 <3

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)