Lösenord

torsdag, februari 11, 2016

Spontanköpa hjärteresor(!!!)(???)

JÖSSES, jag råkade just spontanköpa en resa till Paris i april... !!!!(!!!)(???)
Jag kan knappt tro att det är sant.
 Det är surrealistiskt, men fantastiskt. Snart, snart, äntligen snart får jag se mitt älskade Paris igen.

Och denna gång åker jag inte ensam - denna gång tar jag med mig Christoffer och får, för första gången, visa honom dit mitt hjärta längtar. För några minuter sedan studsade jag (bokstavligt talat) runt i lägenheten och fnittrade som en liten flicka, och nyss kastade jag mig om halsen på honom och lät glädjetårarna strila ned för kinderna.

Det kommer bli helt otroligt, tror ni inte?

8 kommentarer :

 1. Vill säga grattis så jag gör det! Grattis!!! Hoppas att du får en fantastisk resa.

  SvaraRadera
 2. Det kommer att bli toppenbra. Tänk bara på att inte överkonsumera Paris om det är ju första gången för honom. Min man blev helt slut med alla mina "måste ses" promenader men det gick bra till slut och han älskar hela Frankrike precis som jag gör.
  A-M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej A-M! Haha, du har nog hel rätt i det. Jag får ta det lugnt - många mållösa promenader och allmänt "varande"... Det är ju det jag saknar mest med Paris!
   Vad uppskattade din man mest med Paris? :)

   Radera
 3. Om man vill till Paris en helg och vill spendera så lite som möjligt (alltså helst gratis saker) vad rekommenderar du då? Jag kommer bo rätt centralt för att kunna gå så mycket som möjligt. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Promenera! promenera, promenera, promenera!
   Gå på utställningar.. Och är man under 26 år och EU-medlem, så kommer man in på alla museum med passet - helt gratis! Heja!

   Radera
 4. Åh, så roligt! Att säga att ni ska ha kul känns nästan onödigt, för det är jag ju säker på att ni kommer ha! i den mest romantiska staden dessutom ;)

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)