Lösenord

lördag, januari 23, 2016

I föreläsningssalen

Nu när skolan och alla kurser dragit igång igen, så tillbringas allt fler timmar framför skolbänken i föreläsningssalarna. Nu har jag även tre parallella studiemoment på gång samtidigt, vilket tar en hel del kraft och tid...

Arbetslivets förändring och organisationspsykologisk uppsats, psykoterapeutisk fördjupning i KBT samt eget klientarbete på sidan om.
Nu börjar jag äntligen få en bra översikt och förståelse för det arbete jag måste göra, men innan dess kändes det helt överväldigande.... Speciellt med simjobbet som drar igång i helgen nu med.

På tal om något helt annat - jag funderade på att skriva ett mer genomgripande inlägg om min nuvarande polyamorösa status, och hur det står till med mina olika pojkar... Jag tror det vore väldigt nyttigt för mig själv att göra det, och tänkte se om intresset var så stort att jag skulle våga publicera det?


11 kommentarer :

 1. jajajaa!!! klart du vågar :D

  SvaraRadera
 2. Jag känner så väl igen den där känslan av arbeten som känns överväldigande till en början. Skönt att du börjar få översikt och förståelse för vad du behöver göra! Då känns det alltid så mycket lättare.

  Och jag är absolut nyfiken på din polyamorösa status! Om du känner att du vågar dela med dig skulle det vara kul att läsa. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, verkligen.. När allt bara kommer i en stor klump direkt, då blir vad som helst svårt ;)

   Radera
 3. Du är ju definitivt på det klara med min åsikt... Du har ju tidigare redovisat vad du tycker/tyckte(?) väldigt öppet, så en uppföljning känns intressant. Ett ja från mig alltså ! ;-)

  SvaraRadera
 4. En uppdatering angående din nuvarande relationsstatus vore väldigt intressant :)

  SvaraRadera
 5. Jag skulle tycka att det var supespännande att läsa! Din blogg har verkligen fått mig att tänka efter och sakta ändra inställning :)

  SvaraRadera
 6. Jag röstar för! Du är ändå förhållandevis unik i ditt leverne och det berikar mig och nya perspektiv förgyller! :)

  SvaraRadera
 7. Jag hade tyckt att det varit väldigt intressant att läsa!

  SvaraRadera
 8. Ja, det vore superintressant att läsa mer om dina förhållanden i dagsläget! :) Kram!

  SvaraRadera
 9. Vad roligt att så många visar intresse..!! Då vågar jag allt :)))

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)