Lösenord

torsdag, januari 21, 2016

En tröttsam och väldigt jobbig dag

Nu har mina dagar som psykologstudent på termin 7 tagit slut, och en termin 8 har börjat. I och med det introducerades vi trettio studenter för två nya kurser - med en arbetsbörda som fick det att svarta framför ögonen på mig och jag blev helt överväldigad och skräckslagen.

Dessutom satt jag tre timmar på en föreläsning om kognitiva terapimetoder och bara frös-frös-frös så jag nästan trodde jag egentligen satt utomhus, och att väggarna bara var en illusion. Det var ingen bra dag.

Efter föreläsning och klient så tog jag en flykt till gymmet. Jag är aldrig riktigt sugen på att gymma innan jag gymmar - jag har aldrig förstått hurtbullar som studsar till lokalen och längtar efter att pressa sig så att man blir alldeles svettlackig och knappt kan andas. Jag har liksom aldrig förstått varför man tycker om att göra något som är jobbigt.
Men jag gör det ändå. För efteråt är jag SÅ JÄVLA NÖJD.
... Och visst fick jag min fisksoppa, till slut.
Jag slängde ihop en bas på lök, palsternacka och potatis och tjocknade sedan till den med grädde, tillsatte paprika, torsk och räkor. Och så åt vi Christoffers gudagoda bröd till.
Efteråt tvingade jag mig själv till två timmars plugg, men när jag sedan skulle sätta igång en serie på tv:n så tog det helstopp och på vägen så somnade jag på golvet. Hur det nu hände.

Det var en tröttsam och väldigt jobbig dag.

2 kommentarer :

 1. åh, stackare! :((( Hoppas att resten av veckan blir bättre! Och fett duktigt att kånka dig iväg till gymmet trots att du hade en dålig dag, det hade jag aldrig pallat, haha. Vilka två kurser är det du ska läsa nu?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag är AMAZON. Fattar egentligen inte heller hur jag orkade...
   Jag ska läsa Arbets- och organisationspsykologi II och sedan KBT fördjupning, och så eget klientarbete på det :))))

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)