Lösenord

onsdag, november 25, 2015

Psykologisk heldag och sirapsdränkta bullar

Igår hade jag hela dagen att ägna i denna stroppiga men pampösa miljö; högst upp i huvudbyggnaden på Psykologiska Institutionen. Det var föreläsningar hela dagen lång, för att sedan avsluta med en dugga i Forskningsmetodik (döda mig långsamt, så trist).
Men för att inte dö av tristess tog jag många toapauser och selfie:ade mig i det fina förmiddagsljuset.
... och tittade på läckra matbilder istället för att lyssna på föreläsaren... (så sugen på pizza så att jag dör! Har vrållängtan att få återuppleva det här).
Efter cirkus sex timmar höll jag ändå på att krokna. Christoffer tvingade i mig choklad inför duggan.
Fast det gick bra, och sedan fick vi äntligen åka hem! Vi rensade kylskåpet på rester, och så blev det en andra dag med soppa och gratäng. Och surdegsbaguette. Mmm. Det var gott faktiskt.
Och till efterrätt så suktade Christoffer mig med att mumsa kanelbullar, indränkta i sirap och värmda i mikron så de blev alldeles gooosiga...
Så det blev måndagsefterrätten, och Kottis var med på ett hörn hela tiden. Sedan låg vi och pratade alldeles för länge innan vi släckte lampan, och som vanligt drömde jag förfärliga mardrömmar hela natten. Turligt nog blir jag ibland väckt av Christoffer som kramar om mig när jag gnyr så att jag vaknar, men ändå.

I vilket fall är jag oförskämt kär.

3 kommentarer :

  1. En (obs! helt oladdad !) fråga: din nu besvarade känsla för Christoffer, tror du den på något sätt påverkar ditt framtida agerande då du träffar fransosen och Lorenzo snart?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gud, det har jag verkligen tänkt på, men inte vågat gräva ned mig i... Jag vill gärna diskutera saken med dig, jag skriver på facebook när jag har lite tid att bomba dig med en chatt-novell! (efter min föreläsning) ;)

      Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)