Lösenord

tisdag, november 24, 2015

Ett foto i timmen: En söndag

En av dessa söndagar; min enda hellediga dag, så beslutade jag för att fota min tillvaro lite extra. Som vanligt lyckas jag aldrig hålla timregeln - istället tar jag lite relevanta foton i en regelbunden takt.


09:39 - Jag vaknar upp till en relativt ren lägenhet. Det är ljust och fint och jag känner mig så tillfreds.10:43 - Efter några styrkeövningar i vardagsrummet duschar jag av mig och sätter mig i köket. Jag skype:ar med Lorenzo och strösurfar lite allmänt på facebook.11:17 - Kalven har kommit till mig för brunch och söndagshäng! Jag bakar scones och dukar fram med ost, drottningssylt, smör, skinka och sallad.12:12 - Jag ställer mig och bakar kladdkaka! Det känns som det perfekta söndagsgottet.12:23 - När kladdkakan gräddas sätter jag mig som vanligt framför ugnen och väntar ivrigt.
Jag får kramsällskap och livet känns så förjävla fint.13:50 - Sitter och bloggar, lyssnar på Spotify och gör inget vettigt medan Christoffer spelar.14:33 - Inser att jag behöver plugga lite till morgondagens dugga. För lite pluggmotivation äter jag upp min nya favoritchoklad, som jag upptäckt när jag var på besök hos mina farföräldrar. Alltså så sjukt god - nu den enda jag köper.16:46 - Gosar, ser på Halv åtta hos mig på tv4play och kramas med både igelkott och kalv. Han säger för första gången att han älskar mig. Jag säger det för första gången tillbaka, fastän jag velat säga det sedan den nionde november.17:43 - Jag värmer på rostbiff- och potatisgratängen och lagat till för ett par dagar sedan, men som vi ännu inte haft tillfälle att äta.

18:15 - Vi äter både gratäng och auberginesoppa med rågbröd med smör och pruttost. 19:55 - Magen börjar ropa efter efterrätt. Vi plockar fram kladdkakan jag bakat samt lite ackompanjemang.19:56 - Jag är så redo!21:32 - Efter filmen Napoleon Dynamite och alldeles för många portioner efterrätt ligger vi båda i mat- och sockerkoma, och bestämmer oss för att gå och lägga oss.... Vi ligger och pratar fram till 23:07. Sedan somnar vi.


7 kommentarer :

 1. Åh, åh, åh! Jag blir alldeles i extas över att höra dina romantiska historier, å stora kärleksguru! Det finns så mycket spännande delar att se fram emot i ett nytt förhållande! Första kyssen, första hålla i handen, första "Jag älskar dig"... ÅHHH längtar tills fredag och att få träffa dig! :D <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaaaa, kom så ska du få aaaalla detaljer! :D <3

   Radera
 2. Jag blir så glad när jag läser!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och jag blir så glad när du kommenterar!

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)