Lösenord

söndag, oktober 04, 2015

Pool-selfie, fläskfilégryta och lördagsgott

Igår körde jag min sista simpass för i veckan, och välkomnar nu två veckor utan simning. Det är för att jag tagit ledigt nästa helg, givetvis, för att bejaka mina Paris-behov och leka oansvarig. I vilket fall tog jag en hejdå-selfie vid poolen innan jag lämnade min älskade arbetsplats.
Efter att ha jobbat 08:30-14:00 så var jag hemma igen till tre-tiden, och mötte upp min gode klasskamrat för lördagshäng. Han hade med sig en fläskfilé, så jag ställde upp och lagade fläskfilégryta.
Ja, den må se ut ett resultat av för många omgångar Xtreme på Gröna Lund, men den var faktiskt redigt god. Lite grädde, crème fraîche, dijonsenap, soja, lök, paprika och tomatpuré, bacon och fläsk och vips! En improvisations-succé!
Efter att vi ätit satte vi oss i vardagsrummet, och hade den ena efter den andra obekväma psykologiska diskussionen. Typiskt psykologstudenter, skulle jag vilja säga. Bättre stämning blev det när vi plockade fram lördagsgottet...!
... Med glass, lösviktsgodis och cola tillbringade vi sena kvällen till the Wolf of Wallstreet och somnade sedan efter midnatt.


1 kommentar :

  1. Haha, känner igen det där mkt med att snöa in på jobb/studieteman. Svårt att undvika tror jag. (Fortfarande) lätt att undvika för mig är ert lördagsgott, finns fortfarande inte att få tag på här alltså! Får hålla tillgodo med den gången jag kunde smaka då jag var i Sthlm tills vidare.

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)